Investeer in jouw huideigen collageen

Gepubliceerd op 26 februari 2024 door ELLE Partner
Investeer in jouw huideigen collageen © Dermalogica

We weten allemaal dat collageen een cruciale rol speelt bij het behouden van een stralende en gezonde huid, toch worden we vaak misleid door de mythe dat collageen extern aanbrengen het natuurlijke collageenniveau van de huid kan aanvullen. Wat helaas niet effectief is. Maar is er ook goed nieuws! Wij vonden een serum dat het huideigen collageen stimuleert en behoudt.

Dermalogica brengt de Pro-Collagen Banking Serum op de markt, een serum dat zorgt voor een zichtbaar vollere, stralende huid en helpt fijne lijntjes in de toekomst te verminderen. De geavanceerde formule gaat verder dan het “opvullen” van de huid (het conventionele plumping) en richt zich op het behouden van het huideigen collageen.

Collageen is immers essentieel voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen geproduceerd, wat bijdraagt aan het behoud van een jeugdige, stevige, en soepele huid. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen echter af. Deze afname resulteert in huidveroudering, gekenmerkt door het ontstaan van rimpels, verslapping van de huid, en een grotere gevoeligheid voor externe invloeden op de huid.

© Dermalogica

Een innovatieve formule

Het Pro-Collagen Banking Serum onderscheidt zich door zijn innovatieve formule, rijk aan aminozuren - de bouwstenen van collageen - en brengt deze cruciale ingrediënten precies daar waar je huid ze nodig heeft. In tegenstelling tot andere producten gaat het serum verder dan alleen het opvullen en richt het zich op het behoud van het bestaande collageen in je huid. Het resultaat is een huid die veerkrachtiger, zichtbaar voller en stralender is, met een afname van fijne lijntjes en rimpels in de toekomst.

De innovatieve formule van het Pro-Collagen Banking Serum bevat een pro-collageen conserveringscomplex met collageen aminozuren en carnosine dipeptide, waardoor collageen wordt gespaard. Daarnaast voeden jojoba ester en polyglutaminezuur de huid en maken deze voller voor een steviger uiterlijk. Het extract van wilde indigo en arginine PCA draagt bij aan een herstelde en stralende huid, terwijl roze anjerbloem extract de zachtheid en veerkracht verbetert.

© Dermalogica

 

Volgens in-vitrotests is het serum maar liefst 94% effectiever in het behouden van collageen voor een veerkrachtige, vollere huid, in vergelijking met onbehandelde huid. Bovendien werkt het serum op elke leeftijd. Of je nu de eerste tekenen van zichtbare voortijdige huidveroudering wilt voorkomen of bestaande fijne lijntjes en rimpels wilt aanpakken, met dit serum investeer je in jouw huideigen collageen.

Wereldwijde revolutie

Dermalogica bracht in 1986 een heuse revolutie teweeg in de huidverzorgingsindustrie door innovatieve formules te introduceren die veelvoorkomende irriterende stoffen uitsloten, waaronder SD-alcohol, lanoline, minerale olie en kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Tegenwoordig wordt Dermalogica verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd en bieden ze jaarlijks training aan voor meer dan 100.000 professionals over de hele wereld. De producten van Dermalogica zijn verkrijgbaar bij geselecteerde huidbehandelingscentra, aanbevolen door gekwalificeerde professionele huidexperts, evenals bij geselecteerde retailers wereldwijd.

Shop it

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dermalogica.

Lees ook:
Zo kalmeer je een geïrriteerde keel op een natuurlijke manier
Last van een gebroken hart? Dit wil je luisteren, lezen en kijken
Weekendtip: bezoek de Affordable Art Fair in Brussel van 7 tem 11 februari