Food alert: het Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel organiseert zijn eigen gastronomisch festival

Gepubliceerd op 19 februari 2024 door ELLE Partner
Food alert: het Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel organiseert zijn eigen gastronomisch festival

In het hart van de Louizalaan, een symbool van Brusselse elegantie, staat het prestigieuze Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel. Bekend om zijn verfijning en uitzonderlijke service, slaagt dit iconische etablissement er telkens in om een buitengewone ervaring te bieden. Nu biedt het hotel een nieuw concept aan: het Wiltcher’s Gastronomic Festival.

Meer dan 100 jaar geschiedenis

Het Steigenberger Icon Wiltcher's, met meer dan 110 jaar geschiedenis, belichaamt tijdloze luxe in het hart van de Belgische hoofdstad. Gevestigd in een prachtig gerestaureerd historisch gebouw, biedt dit vijfsterrenhotel een onvergetelijke ervaring waar charme en moderne elegantie harmonieus samenkomen.

Het Wiltcher’s Gastronomic Festival

Zelfs na een eeuw van bestaan blijft het hotel zichzelf heruitvinden om steeds meer bijzondere ervaringen te bieden. Nu presenteert het etablissement zijn gloednieuwe concept: het Wiltcher’s Gastronomic Festival. Een culinair feest dat belooft een ontdekking te zijn van keukens van over de hele wereld. Voor de eerste editie ligt de focus op de Aziatische keuken, meer specifiek de Thaise keuken. De getalenteerde chef-kok Insixiengmay Sisavadh van het beroemde restaurant “Le Thevy” in Laken zal je de culinaire schatten van Azië laten ontdekken. Met zijn authentieke creaties zal hij de volledige rijkdom en diversiteit van Aziatische smaken onthullen.

De heerlijke smaken van Azië worden aangeboden in buffetvorm (en onbeperkt!), evenals tijdens een live kookdemonstratie met de Thaise chef-kok. En zoals elk goed festival, wordt de sfeer ook verrijkt met muzikale optredens en dansen.

Meer edities in het verschiet…

Er staan twee andere edities gepland. De volgende editie zal de zonnige geneugten van Brazilië in de schijnwerpers zetten, terwijl de daaropvolgende editie je zal meenemen naar de betoverende smaken van de Democratische Republiek Congo.

Praktische informatie voor de eerste editie:

Het Wiltcher’s Gastronomic Festival opent elke avond zijn deuren van woensdag 28 februari tot zaterdag 9 maart, met uitzondering van 3 en 4 maart. Geniet van een all-in avond, exclusief drankjes, voor slechts €69 per persoon. Kinderen van 6 tot 12 jaar krijgen 50% korting.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Steigenberger Icon Wiltcher's Hotel. 

Lees ook:
Getest: de 10 beste mascara's voor XXL wimpers
Investeer in jouw huideigen collageen
Vanden Borre Kitchen, de garantie voor kwalitatieve maatkeukens tegen een betaalbare prijs