Je kan SKIMS nu makkelijk in België kopen via deze webshop

Gepubliceerd op 27 februari 2024 door Lore Ginneberge
Je kan SKIMS nu makkelijk in België kopen via deze webshop Skims

SKIMS, het innovatieve shapewear merk dat in 2019 werd mede-opgericht door Kim Kardashian en Jens Grede, maakt zijn langverwachte debuut in België. Hier shop je de virale topjes, jurken, slips en pyjama's.

Het merk til ondergoed, loungewear en shapewear naar een hoger niveau en komt met oplossingen voor elk lichaamstype. Vanaf 26 februari 2024 zijn die beschikbaar voor Belgische consumenten.

Door een samenwerking aan te gaan met de luxe warenhuisketen de Bijenkorf, breidt SKIMS zijn bereik in België uit door zijn producten aan te bieden via de webshop. Deze stap vormt een aanvulling op het direct-to-consumer e-commerce model dat SKIMS al in België hanteert, waardoor consumenten nu nog een extra platform hebben om hun favoriete SKIMS producten in de regio te kopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Bijenkorf (@debijenkorf)

"We zijn enthousiast over de voortdurende uitbreiding van SKIMS op internationale markten en over het bouwen van een grotere aanwezigheid," zegt Robert Norton, Chief Commercial Officer van SKIMS. "Deze extra e-commerce site voor België biedt ons de kans om nieuwe consumenten te bereiken en te verwerven via onze vertrouwde partner, de Bijenkorf."

Skims in de Bijenkorf in België
Skims in de Bijenkorf in Nederland

De lancering valt samen met de aankomst van SKIMS in twee flagshipstores van de Bijenkorf in Nederland, wat wijst op de schaalvergroting van de groei van het merk op internationale markten door middel van shop-in-shop en e-commerce formaten. Dit doel is om SKIMS direct aan de consumenten te brengen, volgend op de opening van de SKIMS Swim pop-up ervaring bij Selfridges in Londen afgelopen zomer en aanvullende shop-in-shop openingen bij multi-brand retailers wereldwijd.

"We zijn super enthousiast om samen te werken met een bekende, luxe retailer zoals de Bijenkorf en om zowel nieuwe als loyale Nederlandse klanten de SKIMS ervaring nu ook in het echt te kunnen bieden," aldus Kim Kardashian in een interview met de Bijenkorf. Welk item zou zij aanraden als eerste aankoop? "Wanneer ik de vraag krijg over wat mensen als eerst moeten proberen van SKIMS, dan vertel ik ze altijd dat de lijn ‘Fits Everybody’ alles zal vervangen in hun ondergoedla."

Cotton Rib high waist korte loungebroek, Skims
Cotton Rib high waist korte loungebroek, Skims

Shop hier

Beschikbaar online via SKIMS.com en debijenkorf.be, biedt SKIMS een reeks producten die technisch zo ontworpen zijn dat ze je rondingen in de verf zetten op de meest comfortabele manier, met ondergoed dat tot twee keer zijn grootte rekt. Het doel van het merk is om consequent te innoveren in shapewear en loungewear - en dat kunnen we nu dus ook in België testen.