De twee nieuwe must-have Balmain horloges zullen elke vrouw bekoren

Geüpdatet op 30 november 2023 door ELLE Partner
De twee nieuwe must-have Balmain horloges zullen elke vrouw bekoren ©Balmain de Balmain

Het Zwitserse horlogemerk Balmain verrast ons met twee nieuwe must-have horloges die al onze verwachtingen overtreffen. We stellen graag aan je voor: de Be Balmain en de Balmain de Balmain.

Hoe kunnen we nu niet van horloges houden? Het geeft iedere outfit een gesofisticeerde upgrade, zijn ware kunstwerken van vakmanschap en vormen een waardevolle investering. Echter, met zo’n groot horloge-aanbod zien we soms door de bomen het bos niet meer. Welke schaf je aan? Dankzij de introductie van de twee nieuwe onmisbare horloges van Balmain wordt dit keuzeproces aanzienlijk vereenvoudigd. Welke van de twee je dan kiest, hangt af van je persoonlijkheid.

Be Balmain: voor de vrouw die van elegantie en spiritualiteit houdt

Ten eerste hebben we 'Be Balmain', een horloge dat zorgvuldig de balans vindt tussen Balmain's elegantie en technische finesse. Het paradepaardje van deze klok volgens ELLE: het bevat een moonphase-display. Zo kun je op elk gegeven moment de huidige maanfase zien (zoals de eerste maansikkel, halve maan, volle maan, enzovoort.) Dit is de nieuwe vorm van luxe: we kunnen zo ons ritme aanpassen aan dat van de sterren, zoals dat al eeuwenlang gedaan wordt. De kast van 33 mm heeft een opvallende achthoekige vorm en een bezel met kenmerkende contouren, wat zorgt voor een gedurfd uiterlijk. De wijzerplaat is versierd met vrouwelijke details, zoals arabeskepatronen en diamanten uurmarkeringen.

Be Balmain is verkrijgbaar in zowel eenvoudige en tweekleurige uitvoeringen, en biedt keuze uit twee verschillende wijzerplaten, waardoor je het volledig naar jouw eigen voorkeur kunt aanpassen.

 

Balmain de Balmain: voor de vrouw die van luxe en verfijning houdt

Daarnaast hebben we 'Balmain de Balmain,' waar Balmain haar eigen traditie nieuw leven inblaast en horloges met diamanten aanbiedt. Deze horloges stralen pure elegantie en verfijning uit, als je het ons vraagt. Ze zijn versierd met een stalen armband met verfijnde schakels. Deze combinatie van staal en de schittering van diamanten creëert iets onweerstaanbaars. Over hoeveel diamanten we dan spreken? De rand van de Balmain de Balmain is bezet met 56 zorgvuldig geslepen witte diamanten (Top Wesselton), wat resulteert in een totaal van 0.22 karaat. Dit prachtige rijtje kostbare stenen geeft deze horloges hun delicate karakter.

Balmain de Balmain wordt geleverd met een keuze uit twee verschillende wijzerplaten: een zilveren versie met elegante arabesken en een fijne minutenwijzer, of een witte mother-of-pearl wijzerplaat met een delicaat zonne- en grafisch graveerwerk. De gefacetteerde wijzers markeren de tijd met Romeinse cijfers. Super klassiek. Dit juweelhorloge met een diameter van 29 mm wordt afgemaakt met een comfortabele stalen armband, wat de laatste toets van verfijning toevoegt aan de nieuwe Balmain de Balmain. Het is de aandacht voor kleine details die het verschil maakt: een van de draden die de modewereld van Balmain en zijn horloges met elkaar verbinden.

Hoogste kwaliteit

Welke van de twee het ook wordt, je weet dat het een stuk voor het leven gaat zijn. Of wat zeggen we? Dankzij de hoge kwaliteit zal dit horloge een waardevol sentimenteel erfstuk worden, dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. De Balmain-horloges zijn uitgerust met een quartz-uurwerk en saffierglas, en dragen met trots het prestigieuze "Swiss Made" label. Ze vinden hun oorsprong in Saint-Imier, het kloppende hart van het Berner Jura, waar traditioneel vakmanschap van onschatbare waarde is. Elk Balmain-horloge voldoet aan uiterst strenge kwaliteitsnormen, met aandacht voor elk detail om te voldoen aan de eisen die hoge standaarden hanteren. Bovendien biedt het merk een wereldwijde after-sales service om ervoor te zorgen dat elk horloge de tand des tijds doorstaat.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Balmain Watches

LEES OOK:
Eindelijk een thuisroutine voor wittere tanden
5 hippe blazers voor herfst en winter 2023
De 10 meest gemaakte break-up blunders en hoe je ze omzeilt

Rate this post