Cadeaushopping: feestelijke flessen om te klinken op het nieuwe jaar

Gepubliceerd op 20 december 2021 door Lore Ginneberge
Cadeaushopping: feestelijke flessen om te klinken op het nieuwe jaar Unsplash

Met flessen bubbels of een feestelijk verpakte spirit heb je altijd geschikt een cadeau klaar. Champagne, wijn of whisky, waarmee klinken jij en je gasten op het einde van 2021?

The Macallan 'A Night On Earth In Scotland'

Met de limited edition 'A Night On Earth In Scotland' vertelt The Macallan het traditionele verhaal van Hogmanay, het Schotse nieuwjaarsfeest. Het vleugje zoete vanille verwijst naar het Schotse zandkoekje, terwijl een hint van gedroogde sinaasappel en specerijen typisch zijn voor de feestdagen. Met zijn uitzonderlijke verpakking vormt deze fles het perfecte eindejaarscadeau met extra leuke unboxing ervaring.

whisky feesten flessen cadeauverpakking
The Macallan

Koop hier

Veuve Clicquot 'Arrow'

Maison Veuve Clicquot viert dit najaar vijf Belgische steden met een iconische limited edition Arrow: Antwerpen, Brussel, Hasselt, Knokke en Luik. De geschenkdoos toont naast jouw favoriete plaats ook het aantal kilometers naar de kelders van Maison Veuve Clicquot in Reims.

Veuve Clicquot champagne feestdagen
Veuve Clicquot

Koop hier

Hendrick’s Gin Festive Packet

Op zoek naar een cadeau voor iemand die je minder goed kent? Een fles gin is veelzijdig en valt bij zowat iedereen in de smaak. Hendrick's pakt uit met een feestelijke versie van haar klassieke gin, gedistilleerd en gebotteld in Schotland, met een infusie van roos en komkommer. Perfect om allerhande cocktails mee te maken, inspiratie vind je alvast op de achterkant van de geschenkdoos.

Hendrick's gin cadeau flessen verpakking
Hendrick's

Koop hier

Trefilari Primitivo Salento IGT 2020

Dankzij krachtige tannines en de hints van bramenjam, pure chocolade en mokka geef je deze wijn zonder problemen cadeau om te serveren bij klassieke feestgerechten. Kalkoen, stoofgerechten en zelfs een kaasschotel zijn de perfecte bondgenoten van deze rode Italiaanse Primitivo.

 

 

wijn kerst nieuwjaar feest flessen cadeau
Te koop bij Jumbo

Mill & Mortar 'Ruby Glögg'

Schenk het gezellige kerstmarktgevoel dankzij een kruidige siroop om glühwein te bereiden. De Mill & Mortar glöggsiropen ('glögg' is Deens voor glühwein) komen in twee versies, de Ruby Glögg en de Golden Glögg, allebei doordrenkt met verwarmende specerijen. Je mengt de siroop met wijn of met sap en het feest kan beginnen!

Mill & Mortar
Mill & Mortar

Koop hier

BACARDI 'Reserva Ocho'

In de tijdelijke BACARDI Rum Room in Antwerpen koop je enkele specialere, donkere rums. De acht jaar oude BACARDÍ 'Reserva Ocho' is bijvoorbeeld een complexe goudkleurige rum met een diepe, gelaagde smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Voor het petite histoire bij het overhandigen: deze rum geïnspireerd op een oud familierecept was zeven generaties lang enkel voorbehouden voor de BACARDÍ familie zelf. Lekker puur of in klassieke cocktails als een Old Fashioned.

BACARDI cadeau
BACARDI

Koop hier

SHOP OOK: eetbare cadeautjes waar iedere foodie blij van wordt