Hotspot: THE WORLD OF APERITIVO SHOP in Antwerpen

Geüpdatet op 28 december 2021 door ELLE Partner
Hotspot: THE WORLD OF APERITIVO SHOP in Antwerpen © Martini

MARTINI heeft sindskort zijn THE WORLD OF APERITIVO SHOP in Antwerpen geopend. Een winkel vol heerlijke verrassingen, gebaseerd op het concept van het Aperitivo.

MARTINI staat wereldwijd voor la dolce vita en de smaak van Italië. Samen met Serax – het veelzijdige lifestyle-merk – en met Francesco & Julia, chefs van de Italiaanse keuken, heeft Martini een plek gecreëerd die volledig gewijd is aan alles wat een lust voor het oog en de smaakpapillen is. Van 26 november tot 31 december is Korte Gasthuisstraat 9 in Antwerpen een tempel van verfijning vol verrassingen. Je kunt er dan elke dag terecht om de beste aperitieven te proeven en te leren maken. Het team laat je zien hoe je gerechten en dranken combineert, hoe je je feesttafel dekt en hoe je de mooiste geschenken kunt shoppen voor de mensen die je dierbaar zijn.

In The World of Aperitivo vind je geschenken, accessoires en allerlei heerlijkheden; het is dé place to be voor de feestdagen beginnen. MARTINI stelt er flessen voor in beperkte oplage, en Serax heeft alles voor je droomdecoratie. Francesco & Julia brengen je een assortiment voorverpakte Italiaanse delicatessen van de beste kwaliteit, zoals olijven, grissini en tapenades. In de koeltoog vind je verschillende kazen, Italiaanse ham en kleine hapjes.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Martini.
www.martini.com

Lees ook:
3 nieuwe AOC Côtes du Rhône assemblagewijnen die je absoluut moet proeven
Moët & Chandon Grand Vintage 2013, het allerbeste van een uitzonderlijk wijnjaar
Hotspot: MARTINI opent tijdelijke pop-upshop in Antwerpen