Hotspot: MARTINI opent tijdelijke pop-upshop in Antwerpen

Geüpdatet op 20 april 2022 door ELLE België
Hotspot: MARTINI opent tijdelijke pop-upshop in Antwerpen

Wat doe jij tussen 26 november en 31 december? Wij prikken daartussen alvast een datum om af te zakken naar de nieuwe MARTINI belevingswinkel in Antwerpen. Je kan er ook het nieuwe jaar inzetten met alles op en aan, in ruil voor een Instagrampost.

In The World of Aperitivo shop (Korte Gasthuisstraat 9) vind je allerlei inspiratie voor de komende feestdagen. Naast limited edition geschenken van MARTINI kan je er ook bijpassende items op de kop tikken van lifestyle merk Serax en heerlijke hapjes uitkiezen van Italian chef Francesco & Julia. Dat zijn geen twee vliegen in één klap, maar een hele hoop vliegen met één goed gemikte merry mep.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARTINI BENELUX (@martinibenelux)

Voorproefje: wat je er kan vinden én doen

De winkel laat je letterlijk elke hoek van de kamer zien: in elke hoek vind je verschillende passende stuks bij één of meerdere MARTINI® drankjes. Heb je nog een aperetivo serveerplank nodig? Of zoek je nog een cadeautje, en maak je iemand blij met servies of andere accessoires van Serax? Die serveerplank kan je natuurlijk niet leeg laten, en makkelijk aanvullen met kant-en-klare hapjes uit de keuken van Franceso & Julia: denk grissini's en tapenades of diverse kazen en Italiaanse ham uit de versvitrine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARTINI BENELUX (@martinibenelux)

Ter plaatse worden al je vondsten gepersonaliseerd en ingepakt, zodat je niets meer hoeft te doen tot je kerstfeestje. Heb je nog even? Je kan er ook workshops volgen met tips en tricks voor de beste aperitiefavond, demonstraties van verschillende chef-koks bijwonen en deelnemen aan tastings in de keuken.

(stagiaire Emma Wyers)

LEES OOK:

3 cheesy aperitiefhapjes voor de feestdagen

Moët & Chandon Grand Vintage 2013, het allerbeste van een uitzonderlijk wijnjaar

Hoe word je de perfecte host? Een bezoek aan binnenhuisarchitect Chris Glass