Gespot: met deze vitaminesupplementen haal je meer uit je dag

Geüpdatet op 13 oktober 2021 door ELLE Partner
Gespot: met deze vitaminesupplementen haal je meer uit je dag Ultractive

De basis van een gezonde geest in een gezond lichaam blijft een evenwichtig dieet. Maar ook al let je op je voeding, toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste en voldoende voedingsstoffen op te nemen. Ultractive

Zo kan je, wanneer je dierlijke producten mijdt, bijvoorbeeld nood hebben aan extra vitamine B12 of calcium. Verder hebben wij Belgen in de winter een collectief vitamine D-tekort, aangezien de opname van deze vitamine via de zon verloopt. Tenslotte daalt de kwaliteit van onze voeding en bevatten de groenten en fruit die we consumeren steeds minder vitamines en mineralen door de manier waarop ze worden verbouwd. Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan vervelende neveneffecten met zich meebrengen waar je liever niet mee te maken krijgt, zoals stress, vermoeidheid en een afgezwakt immuunsysteem.

Vitaminesupplementen

In dat geval kunnen supplementen een welkome toevoeging aan je dagelijkse routine zijn. Maar welke vitaminen en mineralen kan je lichaam goed gebruiken? Het is niet altijd even gemakkelijk om je weg te vinden tussen de schreeuwende verpakkingen met wetenschappelijke namen bij de apotheker of online.

Daarom kwam Ultractive met zes producten op de proppen tegen de meest voorkomende kwaaltjes en ongemakken bij vrouwen. Elk product bevat wetenschappelijk geselecteerde, kwalitatieve ingrediënten, die bepaalde klachten gericht behandelen. De unieke formules werden ontwikkeld in het labo door Belgische wetenschappers. Wetenschap hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Ultractive besteedde extra aandacht aan de verpakking van de supplementen en dat zie je. Het resultaat past gegarandeerd in je keuken, badkamer en werkplek en verdient zelfs een ereplaatsje, zodat je je supplement zeker geen enkele dag vergeet te nemen.

We zoomen in op drie van de gloednieuwe producten:

1. Energy flow

Heb je soms wel eens last van een energiedip? Dan is Energy Flow van Ultractive vanaf nu je beste vriend. Het supplement helpt bij kortstondige vermoeidheid en zorgt bovendien voor een beter uithoudingsvermogen. 1 tablet houd je energie de hele dag lang op peil.

Ultractive Vitaminesupplementen
Ingrediënten: Magnesium, Guarana, Vitamine B12, Foliumzuur (vegan) - Prijs: 18,95€ voor 30 tabletten

2. Bye Bye Stress

Ga je door een stressvolle periode op het werk? Bye Bye Stress van Ultractive bestaat uit een combinatie van magnesium, ashwagandha en citroenmelisse die je over-alertheid en stress verlichten. Het resultaat? Je kan je kalmte bewaren, weer beter presteren en multitasken als de beste!

Ultractive Vitaminesupplementen
Ingrediënten: Magnesium, Citroenmelisse, Ashwagandha (vegan) - Prijs: 17,95€ voor 30 tabletten

3. Bundle of Sun

Kan je immuunsysteem een boost gebruiken? Ingrediënten als vitamine D, vitamine C, vitamine B12 en Foliumzuur spelen een belangrijke rol in de aanmaak en prestaties van witte bloedcellen, die op hun beurt cruciaal zijn om antistoffen aan te maken en indringers uit te schakelen. Bundle of Sun van Ultractive verlicht je dagen vooral tijdens de donkerste maanden van het jaar.

Ultractive Vitaminesupplementen
Ingrediënten: Vitamine D, Vitamine C, Magnesium, Vitamine B12, Foliumzuur, Ijzer, Selenium, Zink - Prijs: 15,95€ voor 30 tabletten

Ben je benieuwd op welke manieren Ultractive je nog meer kan helpen? Ontdek het volledige gamma hier.

De producten zijn vanaf september te vinden bij de online apotheek zoals www.newpharma.be en www.farmaline.be.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Ultractive.
ultractive.com
Instagram: @ultractive_life

LEES OOK:

Hier eet je de beste oesters in Brussel

10 zomerse parfums die je (wil) meenemen op vakantie

Foodpairing: ontdek de perfecte wijn bij al je visgerechten