Staycation: een weekendje glamping in Cabins in the Park

Gepubliceerd op 24 maart 2021 door Lore Ginneberge
Staycation: een weekendje glamping in Cabins in the ParkCabins in the park

Met Cabins in the Park is België alweer een staycation hotspot rijker. De stijlvolle cabines vormen de ideale uitvalsbasis om je te omringen door de natuur zonder in te boeten aan comfort. Glamping op z'n best!

In het park van Beervelde vind je naast een het sprookjesachtige koetshuis en de villa sinds kort ook drie Tortiga's, op schildpadden ('tortuga' in het Spaans) geïnspireerde huisjes verscholen in het groen. De idee was om potentiële kopers van zo'n modulaire cabine te aan te trekken, maar wegens groot succes maakten de Belgische bezielers er een permanent staycation-concept van. Dankzij enkele slimme samenwerkingen zette het ondernemersduo een totaalbeleving op poten voor een overnachting vol avontuur, rust én comfort.

Cabins in the Park
Cabins in the Park

Een groene overnachting

Met het park van Beervelde heeft Tortiga de perfecte locatie te pakken. Van verveling is er geen sprake, want de rustige omgeving leent zich uitstekend voor (avond)wandelingen. Dankzij de imposante gebouwen aan de vijver en de prachtig aangelegde tuinen waan je je in een aflevering van Bridgerton.

Cabins in the Park Beervelde
Cabins in the Park

De cabins zelf weerspiegelen deze idyllische sfeer. Hoewel het binnenin back to basics is - een bed, douche, toilet en tafel, that's it - is er duidelijk oog voor detail. Voor de bedden werd bijvoorbeeld een partnerschap aangegaan met Auping. De Nederlandse slaapspecialist stelt er haar nieuwe circulaire 'Evolve'-matras voor: de eerste matras die volledig uit herbruikbare materialen bestaat en tegelijk voor een comfortabele nacht zorgt.

Cabins in the Park
Cabins in the Park

Om de glamping-ervaring compleet te maken is er buiten een kooktoestel voorzien van het Nederlandse OFYR. Aan deze vuurschaal organiseer je je eigen barbecue terwijl je uitkijkt op het water (waar binnenkort ook Paradise by the Lake plaatsvindt!).

Meer info vind je op cabinsinthepark.be

Meer staycation adressen?