Staycation: een ontspannen yogaweekend in Amsterdam

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Staycation: een ontspannen yogaweekend in Amsterdam

Je wilt wel op reis, maar niet naar de andere kant van de wereld, om vooral even je hoofd leeg te maken? Een yogaweekend in Amsterdam klinkt als de ideale getaway.

Dacht je alles van Amsterdam gezien te hebben? Dan weet BOAT&CO met zicht op de houthaven je vast te verrassen. Net voldoende uit het stadscentrum om toeristische drukte te vermijden, maar slechts een kort fietstochtje verwijderd van alle bezienswaardigheden. De sfeer is er warm, het interieur uiterst stijlvol en de locatie helemaal top. Slapen doe je er in appartementen met volledig uitgerust keukentje en uitzicht op het water. Je kan er dus zelf je potje koken, of dineren in het hotelrestaurant Vessel Kitchen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hotel BOAT&CO (@hotelboatandco) op

Namastay yoga retreat

De BOAT&CO arrangementen zijn de perfecte formule voor een weekendje weg. Zo is er bijvoorbeeld de optie om strandbedden te nemen bij je verblijf, zodat je in alle rust kan genieten van de zon en het water. Wie echt helemaal zen terug wilt keren kiest voor het 'Namastay'-pakket, waarbij je dagelijks deelneemt aan yoga- en meditatie-sessies én geniet van een helende yogamassage.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hotel BOAT&CO (@hotelboatandco) op

Na de yoga neem je een fiets van het hotel en kom je na een ontspannen tochtje langs het water (ja, in Amsterdam fietsen is ontspannend!) in het levendige centrum. De ideale combo van tot rust komen en de stad verkennen dus. Of hoe je er dichtbij huis toch helemaal uit kan zijn!

Alle info over de appartementen en arrangementen vind je via boatandco.nl