Staycation: Paradise Down The Lake is terug

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Staycation: Paradise Down The Lake is terugParadise Down The Lake

Van 1 mei tot 6 juni vormt het betoverende kasteeldomein van Beervelde het decor van covid-proof festival Paradise Down The Lake. Verwacht je aan relaxte muziek, organisch festival food en een gezellig groen paradijs, allemaal vanuit een bootje.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Omdat een tweede festivalloze zomer er bij feestend België echt niet in kan, organiseert Paradise City voor de tweede keer een coronaproof event met een beperkt aantal gasten. Vijf weekends lang vindt dit intieme concept in bubbels plaats op het water rond het park van Beervelde (Oost-Vlaanderen). De 400 toegelaten bezoekers kunnen genieten van DJ-sets, live acts en een gezellige picknick aan boord van de bootjes.

Paradise Down The Lake
Paradise Down The Lake

Ook de muziek klinkt wat intiemer dan anders, om helemaal aan het laidback concept te voldoen -  denk easy-going electronic music, jazz fusion... Geen wild feestje dus, maar een zwoel, relaxed weekendje in de natuur. Wat echter onveranderd blijft, is het ecologische karakter van het festival. De zero-waste policy blijft van kracht en duurzaamheid blijft een focuspunt.

De ticketverkoop start op 17 maart.  Tickets koop je per bubbel van 8 personen aan €40/pp voor vrijdag en €52/pp voor zaterdag en zondag.  Voor meer info: paradisedownthelake.be