Dit is Belgisch: sterrenvoer voor gezonde honden

Geüpdatet op 30 maart 2021 door ELLE Partner
Dit is Belgisch: sterrenvoer voor gezonde hondenELLE Eten x Dog Chef

Je weet wat ze zeggen: je bent wat je eet. Wil je dus liever niet dat je viervoeter binnenkort in een industriële hondenbrok verandert? Dan is Dog Chef misschien iets voor jou - of beter, voor hem. Gezonde en 100% verse voeding, bereid door de maestro van het hondenvoer.

De voorbije maanden zijn onze trouwe vriendjes geen moment van onze zijde geweken: troostend, vol energie en altijd opgewekt, precies wat we in deze zware periode zo nodig hebben. Hetzelfde geldt voor de lekker hapjes die sinds kort worden bereid. Want honden hebben toch evenveel recht op een lekkere, gezonde en evenwichtige voeding? Dat is het idee achter de bloeiende Belgische start-up Dog Chef. Deze verwenkoerier voor honden plaatst het welzijn van je dier boven alles.

Vier recepten om van te gaan kwijlen

Denk je erover om thuis zelf eten voor 'onzen Blackie' klaar te maken? Dat is heel lovenswaardig, maar als je een drukbezet leven leidt, misschien niet zo realistisch. Sinds 2017 helpt Dog Chef baasjes die de voeding van hun hond ter harte nemen, maar in tijdsnood zitten. Gedaan met industriële hondenbrokken of weinig appetijtelijke etensrestjes. Bij Dog Chef komt genot op de eerste plaats. Meer dan 7000 viervoeters smullen al van de lekkere maaltijden. Die zijn ontwikkeld door dierenartsen die in hondenvoeding zijn gespecialiseerd. Het voer is verpakt in handige, gepersonaliseerde porties en wordt geproduceerd volgens een volledig transparant circuit.

Kip, rund, vis, eend... In totaal zijn er vier overheerlijke natuurlijke recepten met meer dan 50% vlees en aangevuld met verse groenten, zetmeelhoudende stoffen en olie. Die verse ingrediënten van kwaliteit op mensenmaat worden zo bereid, dat de voedingsstoffen bewaard blijven terwijl bacteriën en ziekteverwekkers worden vernietigd.

Customizing op maat

Aangezien elke hond anders is en zijn eigen voorkeuren heeft, werkt Dog Chef met een gepersonaliseerde formule. Om de ideale dagporties (niet te veel, niet te weinig) en de perfecte samenstelling te bepalen, vraagt Dog Chef je om het profiel van je hond op hun website in te vullen. Leeftijd, ras, gewicht, gestalte, lichaamsbeweging, mogelijke ziektes of intoleranties... Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer de ideale portie vastligt, kun je eenvoudig online bestellen.

En dat alles zonder een poot te hoeven optillen.

Bij Dog Chef werken we niet met fietskoeriers. Om de koudeketen niet te doorbreken, worden de maaltijden met koelbusjes gratis bij jou thuis afgeleverd. Na ontvangst kun je de kant-en-klare maaltijden nog zeven dagen in de koelkast en vier maanden in de diepvries bewaren. Eenmalige bestellingen of een vrijblijvend flexibel abonnement, aan jou de keuze. Alles kan worden gepersonaliseerd: van de leverdata en -frequentie tot de keuze en samenstelling van de gerechten. Je harige vriend zal er gek op zijn!

Zin om het uit te proberen? Vul het profiel van je trouwe viervoeter in en bestel een testbox voor twee weken. Door de code ETEN30 te gebruiken, krijg je 30% korting op jouw eerste bestelling.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dog Chef.
Dogchef.com

Lees ook
Deze keukentoestellen zijn een must om healthy gerechten te bereiden
5 kleine kinderlabels die blijven groeien tijdens de coronacrisis
Dior onthult nieuwe campagne ter ere van internationale vrouwendag