DIOR ONTHULT NIEUWE CAMPAGNE TER ERE VAN INTERNATIONALE VROUWENDAG

Gepubliceerd op 8 maart 2021 door Lore Ginneberge
DIOR ONTHULT NIEUWE CAMPAGNE TER ERE VAN INTERNATIONALE VROUWENDAGDIOR

Ter ere van Internationale Vrouwendag lanceert Dior de campagne #Diorstandswithwomen #Diorchinup, met een nieuwe reeks portretten van spraakmakende vrouwen. Ontdek het exclusieve portret van Nathalie Portman.

#DIORSTANDSWITHWOMEN #DIORCHINUP

Onlangs onthulde Dior het eerste deel van haar campagne #Diorstandswithwomen #Diorchinup, die elf uitzonderlijke vrouwen in de kijker zet: Cara Delevingne, Charlize Theron, Marina Cavazzana, Golshifteh Farahani, Carole Biancalana, Li Bingbing, Pamela Tulizo, Leyna Bloom, Paloma Elsesser, Paris Goebel en Yalitza Aparicio. Gezichten die een ongecompliceerde vrouwelijkheid weerspiegelen en stemmen die stuk voor stuk getuigen van moed.

Deze keer, voor het tweede deel van de campagne, is het de beurt aan Nathalie Portman, Dilone, Kim Yuna, India Mahdavi, Yara Shahidi, Leïla Slimani en opnieuw Li Bingbing om zich voor de camera uit te drukken en hun overtuigingen en ervaringen te delen. Atlete, actrice of topmodel, zij getuigen over wat het is om vrouw te zijn, delen hun dagelijkse inspiraties en spreken over de uitdagingen die ze hebben overwonnen.

Ontdek het portret van Nathalie Portman exclusief bij Dior:

CHRISTIAN DIOR PARFUMS X CTAOP

Met de behulp van al deze vrouwen is Dior een samenwerking aangegaan met CTAOP, de stichting van actrice Charlize Theron die in 2007 werd opgericht en werkt met jongeren van Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara. Hun gemeenschappelijke doel? De leiders van morgen opleiden door universitaire studies te financieren van jongeren die werden geselecteerd voor het CTAOP Youth Leaders Scholarship Program in samenwerking met het UCLA Center for World Health en Studytrust. Deze steun maakt dat zij, jonge vrouwen in het bijzonder,  in staat zijn om alle kosten te dekken van studiegeld, huisvesting, benodigdheden en reizen, net als individuele begeleiding en leiderschapstraining voor ongeveer 15 studenten.