Deze keukentoestellen zijn een must om healthy gerechten te bereiden

Gepubliceerd op 16 maart 2021 door ELLE Partner
Deze keukentoestellen zijn een must om healthy gerechten te bereidenKitchenAid

Smul je het liefst van homemade maaltijden maar kom je regelmatig tijd te kort? De KitchenAid blender en foodprocessor helpen je in een handomdraai de smakelijkste recepten klaar te maken.

Iedereen weet dat gezonde maaltijden enorm belangrijk zijn om je energiek en goed in je vel te voelen. Maar iedere dag in de keuken staan kan in het drukke dagelijkse leven soms een regelrechte uitdaging zijn. Wanneer je moe of gehaast bent, is het dan ook verleidelijk om naar ongezonde fast food te grijpen in plaats van een gezonde, zelfgemaakte maaltijd. Gelukkig kan het ook anders. We verklappen je onze favoriete keukentoestellen waarmee je snel en gemakkelijk healthy gerechten voor het hele gezin op tafel kan zetten.

Snel, moeiteloos en smakelijk

Met de KitchenAid blender kan je de moeilijkste ingrediënten eenvoudig mengen, wat zorgt voor een glad resultaat en de perfecte smaak. Zelfs uitdagende voedingsmiddelen zoals noten, gemberwortel of boerenkool worden snel en eenvoudig fijngemaakt. Dit handige toestel heeft daarenboven ook tal van optionele accessoires. Er zijn mengbekers in verschillende formaten die je gemakkelijk kan meenemen in je tas en zelfs een citruspers waarmee je de lekkerste vruchtensappen maakt. Zo kan je je KitchenAid blender volledig aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes aanpassen. Bovendien is dit keukenwonder verkrijgbaar in een ruime waaier aan kleuren – van appelrood tot zijderoze en pistache -  waardoor deze eye catcher sowieso prachtig staat in je keuken.

Net als de chef

De foodprocessor van KitchenAid is de droom van elke keukenprinses waarmee ze de meest fantastische culinaire creaties tevoorschijn kan toveren. Maar ook voor wie weinig tijd heeft maar wel graag geniet van heerlijke zelfgemaakte maaltijden, is dit slimme toestel een absolute aanrader. Deze foodprocessor kort de voorbereidingstijd van je recepten sterk in, waardoor je sneller kan proeven van je lekkere en gezonde maaltijd. Gebruik hem om moeiteloos al je ingrediënten fijn te snijden, groentjes te raspen en deeg te kneden als een echte chef. Je kan bovendien de dikte controleren door te kiezen tussen de twee snijschijven, en de snelheid te regelen met opties voor laag, hoog en pulse. Daarnaast is de KitchenAid foodprocessor net als de blender gemakkelijk schoon te maken en zijn de meeste onderdelen vaatwasserbestendig, waardoor je na het eten kan ontspannen in plaats van je kostbare tijd aan afwassen en opruimen te besteden.

Lekker healthy gerechten

Met deze twee handige keukentoestellen maak je snel een gemakkelijk tal van recepten klaar voor elk moment van de dag. Geniet bij het ontbijt van een gezonde groene smoothie of een lekkere notenpasta voor op de boterham en lunch met een voedzame bloemkoolvelouté of een pasta met verse pesto van broccoli en basilicum. En wat dacht je van een kruidige aardbeiensorbet, vegan chocolademousse of banaan-bosbessenbrood als dessert? Om je vingers bij af te likken! Je maakt er ook in een vingerknip healthy babyvoeding mee klaar voor je kleine spruiten. Zo kan je je hele gezin verwennen met gezonde kost die ook nog eens verrukkelijk smaakt.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met KitchenAid.

Kitchenaid

Lees ook: 

Volg deze virtuele kookworkshops en ontdek de italiaanse salumi

Win het coole en duurzame design voor kinderen van Mustela® x ecoBirdy®

Wedstrijd: Win een Forcapil-kuur tegen haaruitval van 3 maanden