De redactie testte voedingssupplementen om onze energie terug te vinden

Gepubliceerd op 26 januari 2021 door ELLE Partner
De redactie testte voedingssupplementen om onze energie terug te vindenELLE x Motiv Aid

Tijdelijke vermoeidheid, een dipje, de winterblues... Stress, een grote werkdruk, sombere winterdagen of zelfs de huidige situatie kunnen ons gemoed soms onder druk zetten. Daarom testte de redactie voor jou een natuurlijke oplossing op basis van planten die je helpt je weer fit te voelen.

 Vermoeidheid, aartsvijand nummer één

We kennen allemaal dagen waarop het moreel laag is, het ons ontbreekt aan motivatie en onze energie nergens te vinden is... Op lange termijn kunnen deze lusteloze dagen verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden. Wanneer we vermoeid zijn, heeft dit gevolgen voor ons dagelijks leven, zowel fysiek als psychologisch. Het verhindert ons om thuis onze taken uit te voeren, om ons goed te kunnen focussen op het werk, maar het zorgt er ook voor dat onze stemming omslaat wanneer we bij onze dierbaren zijn en het beïnvloedt ons algehele welzijn. Een goede nachtrust, een evenwichtig dieet, ontspanning en zelfs het beoefenen van sport worden uiteraard aanbevolen om een dipje te voorkomen, maar we moeten toegeven dat wat extra hulp altijd welkom is…

motivaid

Hoe werkt Motiv’Aid?

Motiv Aid is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om ons te helpen onze vermoeidheid aan te pakken. Zijn belangrijkste voordeel? Het is een oplossing op basis van planten die een unieke combinatie van Rhodiola rosea, Melissa officinalis en vitamine B121 bevat. Deze combinatie werd ontwikkeld omwille van de vele kwaliteiten van deze bestanddelen, zowel voor onze mentale als fysieke gezondheid. Rhodiola rosea2 helpt ons onze gemoedstoestand te verbeteren, ons beter te laten omgaan met emotionele stress en fysieke inspanning en tegelijkertijd onze mentale en cognitieve activiteit te ondersteunen. Melissa officinalis3 helpt ons dan weer een gezonde slaap te vinden (een essentiële factor voor ons welzijn), prikkelbaarheid te verminderen en onze algehele mentale en fysieke gezondheid te ondersteunen. Ten slotte helpt vitamine B12 ook vermoeidheid te verminderen en draagt het bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en onze normale psychologische functies. De bestanddelen van dit supplement helpen je om snel je fysieke en mentale vorm terug te krijgen, je merkbaar minder moe te voelen en opnieuw de energie en motivatie te hebben om al je projecten tot een goed einde te brengen.,

  1. Vitamine B12 helpt vermoeidheid te verminderen.
  2. Rhodiola rosea heeft een gunstig effect bij verminderde prestaties op het werk en draagt bij aan een optimale mentale en cognitieve activiteit. Het helpt bij het omgaan met emotionele stress en fysieke inspanning en om de gemoedstoestand te verbeteren.
  3. Melissa officinalis helpt bij het vinden van een gezonde slaap, vermindert prikkelbaarheid en ondersteunt het mentale en fysieke welzijn.

Wat houdt dat in praktijk in? Motiv Aid wordt bij het ontbijt ingenomen met een groot glas water, twee tabletten per dag. Het heeft absoluut geen verslavend effect en bevat geen gluten, lactose of suiker.

Het verdict: De Motiv Aid-tabletten hebben geen specifieke smaak en zijn erg gemakkelijk in te nemen. Neem ze ’s ochtends in met een glas water en je bent helemaal klaar om ertegenaan te gaan. Ze vervulden hun ondersteunende rol, ik vond opnieuw de nodige energie om kleine, tijdelijke dipjes te overkomen en, een groot pluspunt voor mij aangezien ik veel pieker, ik kon veel gemakkelijker in slaap vallen dan gewoonlijk.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Motiv Aid.

Lees ook: 

Getest door 50 lezeressen : een beschermende dagcrème met een intensieve anti-aging werking

Ik heb het gehad met rugpijn!

Vier Valenciaanse ontwerpers om in de gaten te houden