Win deze stijlvolle limited edition waterkoker van KitchenAid

Geüpdatet op 12 november 2020 door ELLE Partner

Wie houdt er niet van een heerlijk geurend kopje thee, bij het ontbijt of tijdens tea-time met een smakelijk tussendoortje? Een snelle en veilige waterkoker komt dan ook altijd handig van pas. Maar het oog wil ook wat natuurlijk. Doe mee aan deze wedstrijd en geniet elke dag in stijl van je kopje thee met deze design KitchenAid waterkoker.

Limited Edition

Vorig jaar vierde KitchenAid haar honderdste verjaardag en bracht daarom deze waterkoker uit in een exclusieve, glanzend rode versie. Je verwarmt er een grote hoeveelheid water in één keer mee op dankzij het vermogen van 2400 Watt. Bovendien houdt deze waterkoker dankzij zijn dubbele isolerende wand het water langer warm. Omgekeerd voelt de buitenwand koud aan zodat je je vingers niet kunt verbranden.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

De binnenkant van de KitchenAid waterkoker bestaat voor 100 % uit roestvrij staal. Het voordeel? De kwaliteit van het water wordt behouden en het voorkomt dat je in contact komt met het plastic. De waterkoker is ook erg gemakkelijk te gebruiken door de ergonomische 360°-sokkel, die garant staat voor een optimaal gebruikscomfort. Zo kan je hem snel en gemakkelijk op de draaiplaat plaatsen. De KitchenAid waterkoker is ook erg onderhoudsvriendelijk. De verborgen weerstand en de antikalkfilter vergemakkelijken het onderhoud en verhogen zijn levensduur. Het risico van kalkaanslag wordt zo een stuk kleiner en de kalkdeeltjes vallen niet in je kopje. Zo smaakt je thee des te lekkerder!

Wedstrijdvraag:

Hoe kan je deze limited edition waterkoker van KitchenAid winnen? Antwoord correct op de volgende vraag:

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met KitchenAid.
www.kitchenaid.com

Lees ook:
Hotspots: Jolie Joli, de hipste cocktailbar van Sint-Gillis
Herfstige lasagne met spinazie en pompoen
10 lekkere en gezonde recepten met avocado in de hoofdrol