Draag #niksnieuws en win een stylist aan huis & een Ecover waspakket !

Geüpdatet op 26 mei 2020 door ELLE Partner

Win een stylist aan huis en een Ecover waspakket

Zin om een stylist bij je thuis te ontvangen die je helpt je kleerkast nieuw leven in te blazen? En een thuispakket duurzame wasmiddelen van Ecover te winnen? Duik dan vandaag nog je kleerkast in, haal die vergeten maar oh zo leuke trui of jurk eruit, ontwerp een trendy look en deel hem met de #niksnieuws.

Wist je dat maar liefst 70% van ons kleding in de garderobe heeft hangen waar we helemaal niets mee doen, en dat dat niet zo goed is voor het milieu? Meer dan ooit is het in deze hectische coronatijden het moment om onze kleerkast een schoon geweten te schoppen, en #niksnieuws te dragen.

Dus daagt ELLE je uit: haal een oud kledingstuk dat je al jaren niet meer draagt uit je kast, creëer er een trendy look mee die er splinternieuw uitziet en lever de flatlay foto via onderstaand formulier in!
Zit er een bijzonder verhaal achter het item? Vertel het ons dan gerust. Geef daarnaast ook 3 maatregelen die JIJ onderneemt om het probleem van fashion waste aan te pakken.

Is jouw inzending het meest origineel? Dan stuurt ELLE een halve dag lang een styliste naar je toe. Stof je kleerkast al maar af, want ze staat te popelen om die oude kledingstukken een nieuw leven te geven! Bovendien ontvangt de winnaar een Ecover thuispakket boordevol duurzame wasmiddelen, zodat je in de toekomst nog langer #niksnieuws kan dragen.

Share je foto ook met je vrienden op Instagram en gebruik #niksnieuws #ecover @ecover_be!

Succes!

Deze wedstrijd kwam tot stand in nauwe samenwerking met Ecover
www.ecover.com

Lees ook: