Zo brengt model en influencer Jenna Peij haar tijd thuis door

Geüpdatet op 28 april 2020 door ELLE Partner
Zo brengt model en influencer Jenna Peij haar tijd thuis doorJenna Peij

Meer tijd hebben, betekent ook: meer tijd voor die zo broodnodige selfcare. Ook model Jenna Peij zorgt ervoor dat haar hoofd en lichaam momenteel de nodige aandacht krijgen. En het beste van al? Daar hoef je de deur niet eens voor uit. Werk maken van die gladde haarloze benen kan gewoon vanuit je kot. Vraag het maar aan Jenna.

Maandag 13/4

Deze ochtend heb ik nog eens lang uitgeslapen. Heerlijk! Nadien stelde ik een to do-lijstje op en deelde ik een work-out of the day met mijn volgers op Instagram. Ik probeer hen dagelijks tips mee te geven om de verveling tegen te gaan.
Nadien begon ik aan de voorbereidingen voor onze uitgebreide brunch. Zelfgemaakte pannenkoeken met spelt, groene smoothies, een handjevol noten, … Op een healthy manier genieten van al dat lekkers!

Dinsdag 14/4

Na de douche neem ik wat extra tijd voor mezelf en ga ik aan de slag met de Lumea Prestige van Philips. Ik gebruik het handige IPL-ontharingsapparaat iedere twee weken. Dankzij de SenseIQ-technologie weet het toestel perfect welk ontharingsprogramma het beste bij mijn huidtype past. Het toestel zit vol complexe technologie maar is zelf heel gebruiksvriendelijk. Via een handige app hou ik mijn sessies bij zodat ik er nooit eentje oversla. Na 12 sessies kan je tot 6 maanden genieten van een haarvrije zijdezachte huid. Ik vind het sowieso fijn om langdurig haarvrij te zijn, maar het is ook handig voor mijn job. Als model moet je altijd gladgeschoren zijn, maar daar hoef ik nu dus niet meer aan te denken! Het grootste voordeel vind ik dat je de Lumea Prestige op verschillende zones van het lichaam kan gebruiken. De slimme gebogen opzetstukken activeren automatisch een op maat gemaakte behandeling voor je benen, armen, oksels, bikinilijn en zelfs je gezicht.

Het gebruik van de Lumea Prestige in stappen:

  1. Voor je aan de slag gaat, kan je haartjes niet alleen verwijderen door te scheren, waxen of epileren is even effectief.
  2. Stel de Lumea Prestige in op basis van je huidskleur met de SmartSkin-sensor.
  3. Plaats het toestel onder een hoek van 90 graden op de huid, wacht tot het lampje brandt en druk op de flitsknop.
  4. Ready, flits en go!

Woensdag 15/4

Vandaag heb ik heel wat uren scrollend op Instagram gespendeerd. Én op TikTok! Guilty as charged! Om toch een beetje beweging te krijgen, maakte ik een wandeling door de tuin en daarna volgde ik zelfs een bokssessie met mijn vriend! Genietend van de zon en met enkele magazines op mijn schoot, kwam ik weer helemaal tot rust. Heerlijk die vitamine D!
’s Avonds keken we televisie met het volledige gezin, ik koester die momenten.
Om de dag in schoonheid af te sluiten nam ik uitgebreid de tijd voor mijn huidverzorgingsritueel. Ik vind het belangrijk om mijn huid grondig te reinigen met VisaPure reinigingsborstel. In minder dan 1 minuut zijn make-up en restjes vuil verwijderd en voelt mijn huid brandschoon. Mijn lievelingsserum masseer ik met een jaderoller in de huid. Slaapwel!

Donderdag 16/4

Ik startte de dag met een kop koffie en een gezonde smoothiebowl. Daarna tijd voor wat administratie: mailtjes beantwoorden en facturen betalen. Altijd prettig!
Vandaag had ik voor het eerst in vijf weken geen to do-ideetjes, dus dook ik de badkamer in om mijn lokken eens goed onder handen te nemen. Al die extra tijd heeft toch zijn voordelen. Na een deugddoende douche droogde ik mijn haren en ging ik aan de slag met de MoistureProtect stijltang van Philips. Die heeft flexibele platen en een ingebouwde sensor die het haar 30 keer per seconde meet en de temperatuur automatisch aanpast. De platen worden nooit warmer dan 200° waardoor ik mijn curtain bangs in alle veiligheid kan stylen. Met het toestel maak je ook snel nonchalante waves.

Vrijdag 17/4

Na het ontbijt stelde ik een to do-lijstje op voor Instagram en nam ik de tijd om mails te beantwoorden. In de namiddag schreef ik kaartjes naar vriendinnen en familie. Bezigheidstherapie voor mezelf en een toekomstig geluksmomentje voor hen.
Later in de namiddag stond een lange work-out op het programma, perfect om al dat lekkers van afgelopen paasweken eraf te sporten. Ik volg veel fitness girls met een eigen YouTube-kanaal. Bailey Brown is een van mijn favorieten. Ze pusht je op een goede manier en gebruikt de juiste toon. Superleuk om te volgen, ik kan het aanraden!
Alweer geen wilde plannen op een vrijdagavond maar dat is niet erg: meer tijd voor me-time! Ik startte mijn mini-faciel met een grondige reiniging met mijn favoriete wasgel en de VisaPure. Door het toestel over mijn huid te laten glijden krijg ik mijn huid tot 6 keer schoner dan met mijn handen. Nadien volgde nog een voedend maskertje, serum en een laagje nachtcrème. Nighty night!

Wil jij net als Jenna haarvrij zijn? Test het Lumea-toestel gedurende 90 dagen, ben je na afloop niet tevreden, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Meer info op philips.be/acties.

Philips Lumea Prestige
Philips Lumea Prestige

SHOP HIER

Lees ook:

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Philips. www.philips.be