Lente shopping: vederlichte lingerie

Gepubliceerd op 6 april 2020 door ELLE Partner
Lente shopping: vederlichte lingerie

Wellicht stond je nog nooit stil bij het gewicht van je lingerie. En toch maakt het een verschil: in comfort, in de manier waarop je beweegt, in alles.

De OXYGENE Infinite beha van sloggi weegt drie keer lichter dan een gemiddelde beha. Een zalig gevoel! En dat merk je pas als je ze zelf hebt geprobeerd. De collectie is ultralicht, elegant en ziet er nog eens leuk uit. Naast de beha is er ook de bijpassende hipster en mini, verkrijgbaar in een reeks hippe kleuren.

VIDEO

Opvallend onopvallend

De OXYGENE Infinite beha is vederlicht en supercomfortabel. Ze weegt drie keer lichter dan een gemiddelde beha en biedt toch de ondersteuning die je nodig hebt. Sloggi staat voor draagbare en innovatieve bodywear, en bevestigt dat opnieuw met deze collectie. OXYGENE Infinite is als een fris briesje op een warme zomerdag: een zalig gevoel van vrijheid en eindeloos comfort. Je moet het voelen om te geloven… Bovendien ziet het er nog eens modieus uit. De collectie, zowel beha als hipster, is verkrijgbaar in trendy kleuren zoals Peanut Butter en Silver Shadow.

Baanbrekende technologie

De OXYGENE Infinite is ongetwijfeld de beha van de toekomst en zit boordevol technologie. Vederlicht, amper 28 gram, en afgewerkt in ademend spacer-materiaal met 360° ventilatie. Het ontwerp is volledig naadloos en wordt gebreid met 3D-knittingtechnologie. Door het flexibele stretchmateriaal en de perfecte pasvorm blijft de beha de hele dag als gegoten zitten. Zelfs zonder beugels zorgt ze voor een perfecte ondersteuning.
OXYGENE Infinite maakt het leven makkelijk. Dankzij het innovatieve kliksluitingsmechanisme op de rug is het voorgoed gedaan met prutsen. Bovendien koop je voortaan even makkelijk een beha als een t-shirt. Het nieuwe Easy Sizing systeem van sloggi gaat van XS tot L.

Puur en elegant

Voor het ontwerp van de OXYGENE Infinite collectie keerde sloggi terug naar de absolute essentie: een puur design zonder franjes. Je zou bijna vergeten dat je een beha draagt… Toch maken de details het verschil. De visnetafwerking bij zowel de beha’s als de hipsters, zorgt voor een luchtig en verfijnd effect. De voorgevormde cups garanderen dan weer een prachtig silhouet.

De OXYGENE Infinite collectie is verkrijgbaar als soft bra, mini en hipster in de kleuren Black, White, Peanut Butter en Silver Shadow.

Volg sloggi op Instagram en Facebook.

Lees ook:

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met sloggi.
www.sloggi.be