Shopping: dit is de ideale lingerie volgens jouw sterrenbeeld

Geüpdatet op 26 september 2019 door ELLE Partner
Shopping: dit is de ideale lingerie volgens jouw sterrenbeeld

Met de juiste lingerie voel je je meteen een stuk beter in je vel en loop je over van zelfvertrouwen. En dat straal je ook uit! Zeker wanneer je lingerie draagt die echt bij jou past. Hoe je dat weet? Vertrouw op je sterrenbeeld. Je bh maat berekenen is alvast ook een goede start.

1. Steenbok (22 december - 19 januari)

Als steenbok ga je voor betrouwbaarheid, dus is de voorgevormde Marie Jo bh de perfecte keuze om de dag comfortabel door te komen. Toch wat ambitieuzer? Dan is de Eden Chic hipster van Simone Pérèle met haar afwerking in kant iets wat niet in je kleerkast mag ontbreken. Wanneer de avond valt, is de pyjama met stippen van Tommy Hilfiger een echte must-have in de zetel onder een dekentje of in je bed.

2. Waterman (20 januari - 19 februari)

Waterman? Origineel is your middle name! Ga voor kleur met de Fuchsia slip van Agent Provocateur. Ook zwart doet het altijd goed. Met de Bluebella Emorson body of de Pom Pom Lace bralette van Calvin Klein steel je ongetwijfeld de show in de slaapkamer.

3. Vissen (20 februari - 20 maart)

Fijne details, afwerking in kant, bloemmotieven… Voor jou mag het allemaal wat verfijnder. Voel je als een vis in het water met de fuchsia string van Marie Jo of de Calvin Klein bh Black bralette. De kleurrijke strikjes en stippen op de beugel bh van Agent Provocateur toveren van ’s morgens vroeg een glimlach op je gezicht.

4. Ram (21 maart - 20 april)

Je staat stevig met de twee voeten op de grond en houdt van lingerie met bewegingsvrijheid zoals de Soft stretch Chantelle bh. Zwart of huidskleur, je past ze aan aan je outfit van de dag. Met de Marina strapless bh van Hunkemöller ben je klaar voor een avondje stappen in je favoriete cocktail dress. Kies je toch voor een aansluitende little black dress, dan is de naadloze S by sloggi string in aubergine de perfecte match.

5. Stier (21 april - 20 mei)

De praktisch ingestelde stier valt als een blok voor de Love Stories badjas in zalmroze. Vlei je neer in de zetel voor een avondje binge watching in stijl of ga de romantische toer op en draag de Eden Chic bralette van Simone Pérèle onder je badjas… Gedurfde lingerie en toch onzichtbaar onder een strakke broek of rok? Met de rode naadloze Rudolf string van L’Aventure voel je je een echte vamp.

6. Tweeling (21 mei - 21 juni)

Met twee is altijd leuker dan alleen. Dus waarom zou je kiezen tussen een romantische lichtroze beugel bh van Chantelle of een zwart kanten exemplaar van Agent Provocateur? Je neemt ze toch gewoon allebei? Je partner verrassen, dat doe je ongetwijfeld met de Java balconette beugel bh van Simone Pérèle. Haar grijze kleur en frivole patroon zijn een echte eyecatcher.

7. Kreeft (21 juni - 22 juli)

Waarom naar buiten gaan als je het binnen even gezellig kunt maken? Voor de open haard met een goed boek of lui in de zetel om je favoriete film voor de tiende keer te bekijken. Met de lounge pullover van Love Stories is het gezelligheid troef. Kreeften vallen bovendien als een blok voor de Under Protection triangel bralette in bordeauxrood. Of mag het iets meer zijn, met de superior body van DKNY? Een PrimaDonna bh is ook altijd een topidee.

8. Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Het hoeft niet altijd zwart of wit te zijn. Warme kleuren troef voor de creatieve leeuw! De Marilyn bralette van Samsoe & Samsoe brengt kleur in je kleerkast en is verkrijgbaar in geel en blauw. Of breng het dier in je naar boven met lingerie in leuke prints zoals het luipaarddesin van de Reggipetto bralette. Als neutrale basic is de sculpted bralette van Calvin Klein voor jou onmisbaar.

9. Maagd (24 augustus - 23 september)

Zachte pastelkleuren zijn de rode draad voor de maagden onder ons. De roze Marie Jo shorty afgewerkt met een bloemenmotief in kant, bijvoorbeeld, is een must-have voor de echte romanticus. Ook de satijnen Silver Pink chemise van Hunkemöller in oudroze straalt één en al romantiek uit. Mag het wat meer zijn, ga dan voor de lichtblauwe Zadi beugel bh van Agent Provocateur: zacht van kleur en toch gedurfd.

10. Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Geen doorsnee motieven en saaie kleuren voor de weegschaal, wel leuke prints en aaibare stoffen. De fluwelen Roomservice string van Love Stories voelt heerlijk zacht aan en is een plezier om te dragen. Ook voor de bh mag het best iets vrolijker zijn. Het bloemendessin van de Love Lane bralette en het streepjesmotief van de Dawn longline bralette zijn toppers.

11. Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Een schorpioen weet wat ze wil en gaat recht op haar doel af. De Hunkemöller bh Corra in roestbruin afgewerkt met zwarte kant is een statement op zich. Je staat sterk in je schoenen en dat straalt je lingerie ook uit. Je temperament kan je kwijt in de Tanya beugel bh van Agent Provocateur, je zachtaardig kantje in de Marilyn hipster van Samsoe & Samsoe.

12. Boogschutter (23 november - 21 december)

Eén brok energie en enthousiasme: de boogschutter staat niet stil. Met de DKNY slip, beschikbaar in drie kleuren, beweeg je in alle vrijheid. De White Nights slip van Passionata maakt je passionele ik wakker, net als de Calvin Klein Black bralette in zwarte kant.

Lees ook:
Internationale ondergoeddag: dit moet je weten over je lingerie.
Dit zegt je horoscoop over je liefdesleven in 2019.
Astrologie voor dummies: alles over de planeten en je sterrenbeeld.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met de Bijenkorf.
www.deBijenkorf.be