Tutorial: SOS afterparty skin care routine

Geüpdatet op 13 januari 2020 door ELLE Partner
Tutorial: SOS afterparty skin care routine

SOS in de badkamer! Een snelle blik in de spiegel bevestigt je bange vermoedens: het feestje van gisteren heeft duidelijk zijn sporen achtergelaten op je gezicht. Geen paniek, we leggen je stap voor stap uit hoe je er in een paar stappen weer fris als een hoentje uitziet: dankzij Nanja's SOS afterparty skin care routine is je huid in no time weer de oude. 

SOS AFTERPARTY SKIN CARE ROUTINE

Stap 1: meteen wakker

Uiteraard heb je voor het slapengaan alle make-up verwijderd. Kickstart de SOS Afterparty skin care routine met de hydraterende vitaminespray van Mario Badescu geef je je huid de volgende morgen een vitamineboost. De aloe vera werkt verkwikkend en zorgt ervoor dat je meteen wakker bent.

Stap 2: let it glow

Met het Glow Glycolic Boost masker van Pixi krijgt je huid extra glow. Plantaardige extracten verhelderen en verbeteren de gezondheid van je huid, collageen en peptiden boosten de soepelheid en glycolzuur exfolieert zacht. Nadat je het masker afneemt, masseer je het product nog even in. Tip: leg het masker vooraf in de koelkast, om walletjes tegen te gaan.

Stap 3: weg met wallen

Met de oogcrème van Charlotte Tilbury ga je wallen en donkere kringen te lijf. Smeer de crème open van binnen naar buiten met je ringvinger.

Stap 4: voed je huid

Het verzachtende en voedende serum van The Ordinary bevat een hoge concentratie van gamma-linoleenzuur, een essentieel vetzuur. Wrijf enkele druppels open in je handen en smeer je gezicht in. Breng daarna je dagcrème aan.

Stap 5: geef wat kleur

Met de zachte en luchtige cream blush van Tata Harper geef je je wangen een natuurlijke blos. Je kan hem ook gebruiken voor je lippen.

Stap 6: good hairday

Ouai droogshampoo is hét wondermiddel om je haar een opfrisbeurt te geven. Breng het schuim aan op de haarwortels: je haar heeft weer volume en het lijkt alsof je het net hebt gewassen.

Je vindt alle producten van de SOS Afterparty skin care routine terug in de online shop van de Bijenkorf. Je vindt er meer dan 1000 mooie merken en krijgt alles wat je voor 22 uur bestelt de volgende dag gratis geleverd! Terugzenden kan altijd gratis binnen de 21 dagen.

Tutorial: party make-up look met Nanja Massy

Hieronder deelt Nanja ook haar ultieme make-up tips voor een  snel en gemakkelijke party make-up look:

 

Lees meer:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.be