Shopping: 25x it-bags voor dit najaar

Gepubliceerd op 6 september 2019 door ELLE Partner
Shopping: 25x it-bags voor dit najaar

Hands-on of handsfree, oversized of liever compact, beetje bling bling of super strak? Wij selecteerden speciaal voor jullie: de coolste, mooiste, en meest praktische handtassen van het moment.

1/

1. In de pocket

Op en top trendy, heerlijk comfortabel en altijd bijdehand: crossbody tassen – de crossover tussen de compacte clutch en de klassieke schoudertas - draag je kruiselings over het lichaam voor maximale bewegingsvrijheid. Opteer voor een beige Furla handtas met bedrukte schouderriem of een vuurrode Michael Kors handtas met gouden details voor een dag in de stad of een avondje uit.

2/

2. Shoppen, shoppen, shopper!

Geen denken aan dat je de deur uitgaat zonder make-uptasje, portemonnee, sleutels, smartphone, power bank, papieren agenda, hervulbare waterfles, … Ben je het type dat altijd en overal z’n halve huishouden – en dat van je lief - meezeult, dan is de shopper jouw perfecte maatje voor op kantoor of tijdens een shoppingtrip. Size does matter … Onze favoriet? De Guess handtas hieronder!

3/

3. Clutch in de mix

De clutch doet zijn naam van passe-partout tasje alle eer aan en schikt zich moeiteloos naar elke gelegenheid. Of je hem nu combineert met een feestelijke cocktailjurk of bij een casual outfit, een vrouwelijk tasje onder je arm staat altijd chic. Of je nu kiest voor een minimalistische enveloppetas of een fancy exemplaar bezet met sierstenen, een clutch is altijd een perfect match.

4/

4. What’s in a name

Diamanten mogen dan ‘a girls best friend’ zijn, een designertas komt ook al aardig in de buurt. Deze it-bags nemen misschien een (stevige) hap uit je budget, maar wijken geen moment meer van je zijde. Wat je van je van een date niet altijd kunt zeggen … Ga voor authentieke luxe - en een tikkeltje Sex & The City - met een Balenciaga, Loewe, Chloe of Valentino handtas aan je arm.

5/

5. Handsfree met een heuptas

Krijg je het ook zo op je heupen van een oversized handtas waarin je niets terugvindt? Ben je het beu om in de regen te staan grabbelen naar ongrijpbare sleutels op de bodem van je handtas? Stap het najaar zorgeloos in met een praktisch heuptasje rond je middel. Al klinkt fanny pack toch een pak hipper. Z’n compacte formaat is perfect om je belangrijkste kleinoden in kwijt te kunnen en past helemaal bij een streetwise outfit.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.be