Shopping: 10 essentials om in stijl thuis te blijven

Geüpdatet op 28 april 2020 door ELLE Partner
Shopping: 10 essentials om in stijl thuis te blijven

Verplicht om de komende tijd thuis te slijten? Dat betekent niet dat je niet stylish voor de dag kan komen. Maak gebruik van deze periode om online een aantal essentials te shoppen om ook in je eigen cribindruk te maken. Want de ideale selfie, die loert achter elke hoek!  

1. Truien

Did someone say comfy? Als wij thuisblijven, trekken we gegarandeerd een leuke trui aan. Tijdloze elegante coltrui, hippe sweater met catchy print, sportieve hoodie: we krijgen er niet genoeg van. Truien zijn trendy, comfortabel én gemakkelijk te combineren. Wat heb je meer nodig?

2. Joggingbroeken

Een hele dag in de zetel hangen, voor even mag het. En wie doet dat nu nog in een jeans? Trek liever een joggingbroek aan. Kort, lang, skinny, baggy, van gerecycleerd materiaal of van katoen: joggingbroeken zijn er in alle soorten en formaten. En je sneakt er nog snel even mee naar de bakker of supermarkt ook.

3. Pyjama’s

De beste remedie om dirty virussen te bestrijden? Een goeie nachtrust. En hoe kan je beter een heerlijk nachtje doorslapen dan met een zalige pyjama aan? Kleurrijke prints, elegante zijden of satijnen chemises: cuddle up met deze nieuwe collectie aan pyjama’s!

4. Loungewear

Lounge tops, -vesten of -broeken: de grens tussen loungewear en pyjama’s is flinterdun. Mag ook, als je toch thuis zit. Eenvoudig en elegant, hip en casual: met de juiste sweatvest, jogger of hoodie breng jij je home game naar het volgende level.

5. Lingerie

Hometime, sexy time? Of je nu samen met je lief in quarantaine zit, hem wil verwarmen via WhatsApp of je gewoon zelf je vrouwelijkheid ten volle wil naar boven brengen: stijlvolle, comfortabele en sexy lingerie is de basis van elke outfit én het ultieme wapen in het verleidingsspel.

 

6. Oorbellen

Tijd voor een trendy garden selfie? Vergeet dan je oorbellen niet! Hoe comfy je ook gekleed bent, met een paar grote oorringen of hangers of een paar subtiele oorstekers tover je meteen je look om naar een elegante, selfie proof uitstraling.

7. The Ordinary

De lucht is puur, cocktailfeestjes kunnen even niet en we hebben tijd in overvloed. De ideale omstandigheden om onze huid, haar en gelaat eens grondig te verzorgen. Met de producten van The Ordinary kies je voor eerlijkheid, integriteit en effectieve klinische technologieën die je huid resetten en een boost geven voor al het leuks dat deze zomer op ons staat te wachten.

8. Handzeep

Handen wassen, handen wassen, handen wassen. We hebben het de laatste weken zo vaak gehoord, dat we bijna zouden vergeten dat er ook honderden soorten handzeep zijn waar we uit kunnen kiezen. Frisse, kruidige of zoete geuren en hippe flesjes die passen in ieder interieur: make handen wassen great again!

9. Rituals

Niet enkel handen wassen verdient extra tijd: waarom niet alle dagelijkserituelen veranderen in bijzondere verwenmomenten? Met de mooie, alom gekende verzorgingsproducten van Rituals sta je steeds weer even badend in luxe stil bij de kleine dingen in het leven.

10. Sierkussens

Tijd om je interieur te pimpen? Dat heb je nu genoeg. Sierkussens zijn de ideale woonaccessoires om meteen een nieuwe touch te geven aan je woon- of slaapkamer. Groot formaat van fluweel of klein rechthoekig kussen met grafische print? The choice is yours.

Lees ook:

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.be