Shopping: de must-haves voor deze zomer

Gepubliceerd op 26 maart 2020 door ELLE Partner
Shopping: de must-haves voor deze zomer

Kijk jij ook uit naar die eerste zonnestralen op je huid? Naar zon, zee en strand? De nieuwe lente- en zomercollectie van Caroline Biss neemt je mee naar de Franse Riviera, met eigentijdse en universele stukken voor elke mood. Van fascinerende prints tot effen vlakken, retro is weer helemaal in! Met de vrouwelijke silhouettes en vrolijke kleuren waan je je aan de Middellandse Zee.

De nieuwe lente- en zomercollectie van het Belgische label Caroline Biss is een knipoog naar de seventies, met breed uitlopende pijpen, felle kleuren en opvallende motieven. Dit zijn de 5 must-haves voor deze zomer.

Patchwork & batik prints

De batik prints doen je denken aan verre bestemmingen. Combineer ze met effen stukken om verschillende looks te creëren. Het warm rood is een knipoog naar de Franse Riviera en geeft je outfit instant kleur. Een brede riem accentueert de taille.

Warme aardetinten

Naast warm rood en fluo zijn warme aardetinten aanwezig doorheen de hele collectie. Een brede camelkleurige pantalon met leuke bijpassende riem, in combinatie met een witte blouse bewijst dat eenvoud ook stijlvol kan zijn. De doorknoopjurk met verticale strepen is op en top retro en heeft een hoog summer vibe gehalte.

Jumpsuits boven

Niets zo comfortabel en tegelijkertijd zo elegant als een jumpsuit. Vooral in de jaren ’80 waren de zogenaamde broekpakken hot hot hot. Gecombineerd met slippers voor een dagje aan het strand of met een hoge sandaal voor een avondje uit. Pastel of fluo, de keuze is aan jou.

Flashy kleuren

Geef de zomer kleur met een comfy trui in flashy oranje gecombineerd met pastel of neutraal wit. Of ga all the way met een kleur op kleur combinatie. De brede paarse pantalon en bijpassende blouse geven je look een flower power flair.

Wijde damespantalon

Het kledingstuk dat je in de jaren ’30 en ’40 terugvond in elke kleerkast: de wijde damespantalon. En ze is weer helemaal terug van weggeweest. Mix & match de verschillende kleuren met een neutrale zwarte blouse of combineer met een kort bolero jasje tot een outfit voor elke gelegenheid.

Lees ook:

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Caroline Biss.
www.carolinebiss.com