Milaan geeft ons een nieuwe trend om naar uit te kijken: franjes!

Gepubliceerd op 24 februari 2020 door Lore Ginneberge
Milaan geeft ons een nieuwe trend om naar uit te kijken: franjes!

Het zijn geweldige tijden voor modeliefhebbers, want de Fashion Weeks brengen weer heel wat nieuwe trends voort. Onze favoriet op Milaan Fashion Week 2020? Franjes, franjes en nog meer franjes. Noem ons één ding waar je vrolijker van wordt...

De mantel met franjes bij Boss

In deze mantel zouden we elke dag vrolijk fluitend uit werken gaan (doen we nu ook al hoor). Dankzij de speelse details krijgt de zakelijke stijl bij Boss een luchtige update. Oftewel: hoe je serieus kan worden genomen zonder er saai uit te zien. Score!

boss franjes trend 2020
Boss HW20 - Imaxtree

De fringy feestjurk van Salvatore Ferragamo

Is het nog te vroeg om al een jurk voor de feestperiode te kiezen? Dit gouden nummertje van Salvatore Ferragamo staat in ieder geval bovenaan op onze bucketlist. Kunnen we alvast beginnen sparen.

ferragamo milaan trends franjes
Salvatore Ferragamo HW20 - Imaxtree

De volgende it-tas van Bottega Veneta

Niemand deed franjes zo overtuigd als Daniel Lee voor Bottega Veneta. De designer gaf zijn hyperpopulaire schoenen en tassen een update met lange stroken leder. Een tikje comboy, een beetje tomboy, maar vooral very Veneta.

bottega veneta milaan franjes
Bottega Veneta - Imaxtree

De zwierige rok met franjes van Prada

We zagen de trend in zowat alle silhouetten van de Prada-collectie, van de steekzakken op mantels tot volledige jurken met laagjes en laagjes franjes. Onze favoriet zijn deze mantelpakken met franjes in uitvergrote proporties. Laat het over aan Miuccia Prada om deze carwash-achtige reepjes stof om te toveren tot een artistiek verantwoorde look.

prada milaan trends franjes jurk
Prada HW20 - Imaxtree