Dit wordt de it-schoen van volgend seizoen

Gepubliceerd op 24 september 2019 door Lore Ginneberge
Dit wordt de it-schoen van volgend seizoen

De Fashion Weeks tonen een waaier aan stijlen en trends, maar er is één label heel erg aan de hand dit seizoen. Na de tassen van Italiaans luxemerk Bottega Veneta nemen ook de schoenen de straten over.

De Lido Sandals

Als we slechts een trending luxemerk mogen kiezen, dan wordt het dit seizoen ongetwijfeld Bottega Veneta. Het grote succes van de Pouch-handtassen is nog niet voorbij, of het Italiaanse label tovert een nieuwe hit uit haar mouw. Helemaal volgens de codes van het modehuis, creëerde designer Daniel Lee een lederen muiltje dat onze harten sneller doet slaan. We hebben het over de Lido Sandals, en die zien er zo uit:

bottega Veneta schoenen sandalen

Verkrijgbaar in zwart, wit, nude en blauw, zijn deze schoenen dé hit van alle Fashion Weeks.

Zo draag je deze muiltjes

Streetstyle sterren doen het je maar wat graag voor. Zo stylen zij  de Bottega Veneta-muiltjes:

Hier shop je de Bottega Veneta-schoenen

Wel, technisch gezien kunnen we je geen garantie bieden op het vinden van de schoenen. Ze verkopen namelijk overal uit in een mum van tijd. Houd vooral luxe webshops als Farfetch en Mytheresa in de gaten of waag je kans op de website van Bottega Veneta zelf.

Bottega Veneta schoenen

Shop hier

Tenslotte is er nog één belangrijk detail: het prijskaartje. De Lido muiltjes gaan over de toonbank voor een kleine duizend euro.  Tja, wie mooi (en vooral hip) wilt zijn moet... dokken?

Zit je er iets minder warmpjes bij? Misschien liggen deze 5 paar trending laarsjes wel binnen handbereik.