Shopping: onze 5 favoriete lente looks

Geüpdatet op 13 februari 2020 door ELLE Partner
Shopping: onze 5 favoriete lente looks

Wie houdt van mode, kijkt elk jaar opnieuw wellicht ook – net als wij – reikhalzend uit naar de nieuwe voorjaars- en zomercollecties van de diverse modemerken. Wat zijn de trends? What’s in en what’s out? Ook Senso liet haar nieuwe collectie los op het grote publiek. Wij pikten er onze 5 favoriete lente looks uit!

Romantisch, dromerig en boordevol kleur: dat is de nieuwe lentecollectie van Senso in een notendop. Het merk pakt opnieuw uit met heerlijke maxi gipsyjurken, comfy midikleedjes en hippe volantkleedjes. Fluo tinten, strepen, boho batik dessins en bloemmotieven kleuren dit voorjaar je kleerkast!

1. Lente boordevol bloemen

ellesenso

De lente is het seizoen waarin de natuur terug ontwaakt en alles er opeens heel mooi en vrolijk uitziet. En jouw outfit dus ook! De zwierige jurken met fijne bloemmotieven zorgen voor een instant glimlach op je gezicht en geven je zin om erin te vliegen. Combineer met cosy breiwerk of een jeansvestje voor een nonchalante look. Laat die zon maar komen!

2. Denim meets fluo

ellesenso

Wie dacht dat denim passé was, heeft het grondig mis. Ook dit jaar is het een echte must-have. Senso combineert onze favoriete stof met felle kleuren voor een frisse en sportieve look. Pure jeans of zacht jeanslinnen: zowel de broeken als de jurken zitten super comfortabel. Werk af met een leuke riem en comfy sandalen en je bent helemaal beach proof.

3. Strepen

ellesenso

Prints zijn een rode draad doorheen de collectie. Naast bloemmotieven zijn strepen de grote aanwezige. Verticaal of horizontaal, dik of dun, groot of klein … Senso past ze toe in alle maten en vormen. Ze benadrukken niet alleen je lengte, ze brengen ook beweging in je outfit. Zelfs de combinatie strepen en bloemen kan perfect, zolang de kleuren terugkomen.

4. Back to nature

ellesenso

Fleurige bloemen, boho batik dessins en natuurlijke kleuren zorgen voor een super vrouwelijke stijl met een touch casual chic. Een paar comfy sandalen en je bent zo klaar voor een dagje aan het strand. In combinatie met hoge open schoenen kan je zo naar een tuinfeest of communie. Bovendien voelen de natuurlijke stoffen zoals zacht katoen en viscose als een tweede huid.

5. Romantisch pastel

Pastelkleuren doen het altijd goed. Ze doen je stralen en geven je bruine teint net wat meer glans. Door ze te combineren met een felle zomerse kleur, zoals koraal, geeft Senso ze dat tikkeltje extra. Een fijn streepje in een broek of jurk, een bijpassende blouse en je outfit krijgt een boost.

LEES OOK:

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Senso.
www.senso.be