Flowergram: Bloomon lanceert nu ook gedroogde bloemen

Gepubliceerd op 19 november 2019 door Isabelle
Flowergram: Bloomon lanceert nu ook gedroogde bloemen

Het wordt een extra fleurige herfst nu Bloomon ons met boeketten gedroogde bloemen overstelpt.

Bloomon behoeft geen introductie meer: de online bloemenservice kwam enkele jaren geleden met bossen vol wilde bloemen, om de zoveel tijd netjes aan huis geleverd, op de proppen en dat was een instant hit. Als klant kies je zelf de grootte van de bos, maar ook hoe, wanneer en hoe vaak die geleverd wordt. Geen risico om daarbij in herhaling te vallen, aangezien de Bloomon stylisten elke week nieuwe boeketten ontwerpen. Niet alleen zijn die ruikers, die vergeten bloemen naar een hoger niveau tillen, bloedmooi, het idee van een abonnement op een bos fleurig moois waarvoor je niet eens je huis uit met komen, is ook gewoon heel erg handig in deze hectische tijden.

Dit najaar breidt de online bloemendienst uit met een extra product: de Flowergram! Geen kraakverse bloemen meer, wel originele samenstellingen van droogbloemen. Die laatsten maakten de laatste jaren een revival mee en lenen zich tot opvallend mooie kunstwerkjes. Je kan ze oldschool samenbinden en aan het plafond, maar ook tentoonstellen in een vintage vaas, in een robuust houten kader, of, zoals Bloomon het zelf voorstelt, op een rustiek houten plateau. Het grote voordeel van zogenaamde dried flowers is dat ze maandenlang meegaan en al die tijd een lekkere geur blijven verspreiden. Wie ermee aan de slag wil, moet echter gemiddeld twee à drie weken wachten voor de bloemen correct gedroogd zijn, en daarom komt de nieuwe Bloomon dienst zo handig uit. Leuk extraatje: de eerste Flowergram wordt mét plateau aan huis geleverd, kwestie van het meteen mooi tentoon te stellen.

Net als hun verse variant komen de droogbloemen volgens verschillende thema’s en dit najaar is dat “excentriek”. De Bloomon stylisten werkten in het bijzonder rond de Banksia Formosa (een Afrikaanse bloem die na het drogen een gouden gloed krijgt) en winterse Roseships bessen. 

flowergram_bloomon_droogbloemen_gedroogde_bloemen_dried_flowers_

De bloomon Flowergram kost € 19,95 inclusief bezorgkosten en persoonlijk kaartje. Bestel je voor 19.00 uur, dan ontvang je de Flowergram gemiddeld binnen de 2 werkdagen.

Meer fleurig moois? Ontdek hier de mooiste bloemenwinkels van Antwerpen en Gent.