Jeanne Damas opent eerste Rouje-boetiek en restaurant

Gepubliceerd op 1 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Jeanne Damas opent eerste Rouje-boetiek en restaurant

It-girl Jeanne Damas zit niet stil. Haar kledinglabel Rouje krijgt een eerste eigen boetiek, en daar voegt de Franse muze - waarom ook niet? - meteen een eigen restaurant aan toe.

Influencer Jeanne Damas is een Parisienne in hart en nieren, dat bewezen eerder al kledinglijn Rouje vol nonchalante basics en een make-upcollectie met typische rode lipsticks. De liefde voor haar stad wordt verder gezet via een eerste Rouje-boetiek én een restaurant genaamd "Chez Jeanne".

https://instagram.com/p/B3ASPWUiCoz/

De lichtstad - meerbepaald het 2e arrondissement - is dus twee modieuze hotspots rijker, want zowel de boetiek als het restaurant zullen weldra bevolkt worden door fashionista's, Franse artiesten en Parijse cool kids. Net zoals het restaurant van Damas' ouders in de tijd, want dat is waar de jonge Franse de mosterd vandaan haalde. Als kind liep ze er naar eigen zeggen in pyjama tussen Franse legendes als Johnny Hallyday en Jean-Paul Gaultier.  Tja, de ene kindertijd is de andere niet...

Het hoeft niet te verbazen dat "Chez Jeanne" een op-en-top Franse bistro is geworden. Denk vintage lederen zetels, kunst aan de muur, kaasplankjes op de tafeltjes en heel veel wijn natuurlijk. Klinkt als de ideale bestemming na het shoppen...je weet dus waar naartoe tijdens een tripje Parijs!