Hotspot alert: Naoki opent zijn deuren in de Brusselse Dansaertwijk

Geüpdatet op 4 juni 2019 door ELLE België
Hotspot alert: Naoki opent zijn deuren in de Brusselse Dansaertwijk

Na de succesvolle opening van Kumiko in 2017, krijgt deze zaak nu een 'klein broertje'. Maak kennis met Naoki, de nieuwe Brusselse hotspot.

1/

Kumiko, een succesformule

Toen Kumiko-Izakaya begin 2017 opende in de Aalststraat, kreeg Brussel er een populaire hotspot bij. Ken je Kumiko nog niet? Dit is een gezellige 'open space' waar je terecht kan voor koffie en thee, maar 's avonds kan je er evengoed uitgebreid gaan tafelen en genieten van cocktails. Op het menu vind je een fusie van de Oosterse en Westerse keuken met vegetarische, veganistische, lactose- en glutenvrije opties en lekkere hapjes (gyoza & edamame, yes please).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kumiko (@kumiko_izakaya) op

 

In het weekend kan het er wat rumoerig zijn, want enkele avonden per week zijn er evenementen met live dj's. Er is een groot terrasin de zomer ontzettend populair -  waar ook regelmatig feestjes worden georganiseerd. Kortom, het concept van Kumiko is een ware succesformule.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kumiko (@kumiko_izakaya) op

2/

Naoki, een nieuwe hotspot

Kumiko krijgt er dus een klein broertje bij. Naoki ligt pal in het centrum van onze hoofdstad, dicht bij de Dansaertstraat. De lente is dan ook het ideale moment voor de opening van alweer een nieuwe Brusselse hotspot. Je zal er elke dag van 8 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds kunnen genieten van koffie, healthy breakfast, diner en speciale tapas. 'Denk Japan, denk tempura en onigiri, geserveerd in een nieuw fris jasje', staat er op de website te lezen. Klinkt veelbelovend! 

Nu donderdag, 6 juni, opent Naoki z'n deuren. Er zullen tapas worden geserveerd en enkele flessen cava ontkurkt om de opening te vieren. Hou zeker het evenement in de gaten voor meer info.

(stagiaire Marie Pauwels)