Dubbel babynieuws bij de Middletons

Gepubliceerd op 23 april 2018 door Isabelle
Dubbel babynieuws bij de Middletons

Pippa is zwanger! Pippa is zwanger! We zeggen het nog eens: Pippa-is-zwanger!! En Kate is aan het bevallen 

Groot nieuws aan de overkant van het kanaal: Pippa Middleton, ’s wereld beroemdste “zusje van” verwacht haar eerste spruit. De aankondiging werd nog niet helemaal officieel gemaakt, maar royalty watchers zijn het er unaniem over eens dat het grote babynieuws klopt. Wat we tot nu al weten over mini Pippa?

Philippa Middleton Matthews, zoals ze officieel heet, zou twaalf weken zwanger zijn van haar eerste kindje. Het nieuws komt er bijna één jaar nadat ze tijdens een sprookjesachtige huwelijksdag haar jawoord gaf aan financier James Matthews.

Grote zus Kate was de eerste aan wie het dolgelukkige koppel het blijde nieuws vertelde. Ze is uiteraard door het dolle heen, al heeft ze momenteel andere katten te geselen: de hertogin van Cambridge werd vanmorgen vroeg opgenomen in het St. Mary’s Hospital, waar ze eerder van George en Charlotte beviel. Vreemd genoeg stuurde het Twitter account van de jonge royals, @KensingtonPalace, dit zelf de wereld in. Of hoe de paparazzi cultuur hun hele communicatie beïnvloedt.

Dubbel babynieuws bij de Middletons - 1

Royal Baby 3 is trouwens hoogstwaarschijnlijk een jongetje. Dat verklapte prins Williams per ongeluk aan de pers toen hij vorige week in een jolige bui verkondigde dat de hij de kleine spruit Jack zou noemen “… of Jackie” voegde hij er met een betrapte blik in de ogen aan toe. Bus-ted!

De baby aankondiging van Pippa komt op een bijzonder goed moment voor de families Middleton en Matthews. Die gaan immers al wekenlang gebukt onder een seksschandaal: Pippa’s schoonvader David wordt er immers van beschuldigd twee minderjarigen te hebben verkracht in de jaren tachtig en negentig. Temidden het politieonderzoek naar de zaak, is wat goed nieuws dan ook meer dan welkom.

What's next? De hele jolige bende zal samenkomen op de royal wedding van het jaar: die van Harry en Meghan. Kate zal er, nog volgens @Kensingtonpalace, geen officiële rol in vertolken, kwestie van haar wat rust te gunnen na een derde, zware zwangerschap. Wij gokken dat de kersverse mama-van-drie die dag lekker chill bij het champagnebuffet zal loungen, terwijl prins William de prinsjes George en Charlotte, die ook dit jaar weer als bruidskindjes mogen opdraven, in de gaten houdt.

Ook Pippa en haar hubby zullen van de (trouw)partij zijn, zij zijn immers de eerste die Meghan Markle, vorig jaar nog gewoon "bijslaapje van", officieel uitnodigden op hun eigen huwelijk. Het zorgde trouwens voor extreem verliefde en schattige taferelen tussen de prins en zijn grote liefde. Danku Pippa!

Kleine kanttekening: hoog tijd dat @Kensingtonpalace haar profile pic aanpast en Meghan-Markle-met-absurd-hoofdbandje aan de hoofdfoto toevoegt:

Dubbel babynieuws bij de Middletons - 2