Zo schattig waren prins Harry en Meghan Markle op het huwelijk van Pippa

Geüpdatet op 15 november 2019 door Isabelle
Zo schattig waren prins Harry en Meghan Markle op het huwelijk van Pippa

Teleurstelling alom toen Meghan Markle zaterdag tijdens de huwelijksplechtigheid van Pippa Middleton niet op het appèl verscheen. Na heel wat speculaties bleek het no ring, no bring beleid van Kates jongere zus dan toch een feit. Niet getreurd echter: de Amerikaanse was wel welkom op de receptie en het avondfeest dat volgde.

Het bleek slechts een kwestie van haar buiten de schijnwerpers aan de kerk te houden, officieel kwamen Meghan en haar koninklijke liefje immers nooit samen buiten en het zou nogal sneu zijn voor elke bruid om dat uitgerekend op haar huwelijk wel voor het eerst te doen -we hear you, Pippa. No hard feelings dus, maar de actrice is duidelijk niet het type om op haar hotelkamer te zitten wachten tot ze mag buitenkomen. Zij bracht de dag dus gezellig in Londen door, waarna Harry zo’n 160 kilometer heen en terug reed om zijn geliefde zelf op te pikken. Als dàt geen pure liefde is…

De langverwachte verloving is nu trouwens écht niet meer veraf, bewijze deze heel recente ontwikkelingen:

1/

- Een woordvoerder van Westminster Abbey heeft de Britse prins en zijn vriendin officieel toestemming gegeven om te huwen in de iconische abdij. Markle is eerder immers getrouwd geweest en tot nu toe was het verboden om als gescheiden persoon specifiek naar dàt altaar te stappen. Verder bevestigde hij ook dat haar Joodse achtergrond geen huwelijk in de weg staat. Officieel had het koppel niet echt een aanvraag ingediend, maar als dit geen gigantische, vingerdikke hint is, weten we het ook niet meer… Eerder trouwden ook de Queen en prins Philip, prins Charles en Diana, en prins William en Kate Middleton in Westminster. De familietraditie kan bij deze verdergezet worden.

- De twee wonen trouwens al samen in Harry’s voormalige vrijgezellennestje in Kensington en de Amerikaanse ster heeft haar acteercarrière stopgezet om beter in het koninklijke plaatje te passen.

- Meghan krijgt pololessen van één van zijn beste vrienden! Nadat ze begin mei samen werden gespot op de Audi Polo Challenge, vroeg ze aan voormalig speler Malcolm Borwick om haar de beginselen van de sport te onderrichten. Die laatste is een boezemvriend van Harry en deelt met de prins een onvoorwaardelijke passie voor everything polo. “Ik ontmoette haar voor het eerst op de match en ze is een heel leuke meid,” verklaarde hij aan The Sun. “Ze speelt zelf niet, maar wil het echt leren en ik heb haar enkele lessen aangeboden.” Dat Meghan nu zelf in het zadel wil stappen, is een primeur: geen enkele royal girlfriend, zelfs de ambitieuze Kate Middleton, deed het haar ooit voor. Het is haar menens, zoveel is duidelijk.

- Wij voorspelden maanden geleden al dat de verloving er net voor de zomer zou komen en dat is zo ongeveer… !