Dit moet je weten over prins Harry’s nieuwe liefde Meghan Markle

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Dit moet je weten over prins Harry’s nieuwe liefde Meghan Markle

Ophef in Groot-Brittannië, waar maandag een bommetje ontploft is: prins Harry heeft zijn grote liefde gevonden! Ze blogt, heeft even shiny hair als Kate Middleton, is VN-ambassadrice en houdt van een goede portie alcohol. Match. Made. In. Heaven!! 

Eerst even de feiten: sinds maandag maken verschillende Britse tabloids gewag van een romance tussen prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. De 35-jarige is vooral bekend van haar rol als sexy advocate Rachel in de hitserie Suits en zou de roodharige royal al een goede twee maanden geleden in haar netten gestrikt hebben. Harry, wiens turbulente liefdesleven in het verleden vooral rond Londense socialites draaide, zou zodanig verliefd zijn dat hij haar reeds voorstelde aan zijn vader prins Charles. Voor The Queen en haar corgies is het nog een beetje vroeg natuurlijk, en we weten ook niet of ze George reeds in zijn peignoir mocht begroeten. Hoe dan ook: het sneeuwbaleffect doet zijn werk en de media hebben het steeds luider over een nakende verloving. Wij denken dat de twee elkaar eerst wat beter zullen leren kennen. Omdat wij jullie ook graag laten kennismaken, alles wat je moet weten over de nieuwe Kate Middleton Meghan Markle Die We Bij Deze Niet Onder Druk Zullen Zetten:

1/

  1. Ze is perfect voor Harry want... ze heeft een hart voor liefdadigheid!

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-9

Meghan is naast haar werk als actrice ook actief als VN-ambassadrice en neemt die titel bloedserieus. Op haar blog, The Tig, brengt ze verslag uit van haar reizen naar vluchtelingenkampen in Rwanda en acties dichter bij huis. Zo drong ze er bij de productie van Suits op aan om het buffet van de set ook open te stellen aan organisaties voor daklozen: alle filet mignons -dit duidt ze in haar schrijfsels nogal expliciet aan- en raw food fruitsalades die Meghan en haar collega-acteurs na een draaidag laten staan, gaan recht naar de soepbedeling van Toronto, waar de bekende reeks wordt gefilmd. Met andere woorden: de nieuwe Angelina Jolie! In tegenstelling tot die laatste is Meghan trouwens beroemd om haar verrassend...lieve gedrag. Geen ster die zoveel lofzangen over zich heen krijgt als de immer goedlachse, vriendelijke actrice. Iets zegt ons dat ze perfect met Kate Altijdaanhetglimlachen Middleton zou staan. Beeld je dié balkonfoto's eens in!

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-30

2/

2. Ze is perfect voor Harry want ... ze houdt van een glas of vijf! 

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-8

Net als Harry durft de actrice wel eens uit de bocht te gaan. Haar Instagram account is doorspekt van gezellige trips en feestjes waar de drank rijkelijk vloeit. Ideaal om een prins bij te houden die betrapt werd op strippoker in Las Vegas en zowat alle discotheken ter wereld al heeft afgeschuimd.

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-7

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-6

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-5

3/

3. Ze is perfect voor Harry want... ze heeft sproeten!

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-20

Enfin, bijna: ze heeft Ierse roots en die zorgen in combinatie met haar Afro-Amerikaanse en Nederlandse (!) erfenis voor een bloedmooi plaatje. Combineer dat met Harry's sproetjes en knalrode haar en je weet dat de kerstfoto's ten huize HarryMeghan later rivaliseren met het bruidsalbum van Kate Moss. (Sorry prins George, je blijft wel cute in je kamerjas.)

4/

4. Ze is perfect voor Harry want... ze is een feministe!

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-31

Harry is van kleins af aan omringd door sterke vrouwen en zal dus niet geïntimideerd zijn door het feit dat Meghan op haar elfde persoonlijk naar toenmalige first lady Hillary Clinton schreef om een seksistische reclamecampagne aan te klagen en nog een antwoord ontving ook. Of dat ze regelmatig haar zegje mag doen op de top van de UN Women! Haar blog heeft ze trouwens opgericht om dit gedachtengoed te verdedigen. "Op het eerste zicht gaat het over mode en beauty, wat gemakkelijke onderwerpen zijn, maar regelmatig plaats ik er ook diepere denkstuk in voor mijn lezers. Daarvoor ben ik er eigenlijk mee begonnen," klinkt in haar online dagboek. Bovendien interviewt ze er regelmatig collega-beroemdheden over hun rol als vrouw en hun positie in Hollywood.

https://www.youtube.com/watch?v=CcrR03VcN8I

5/

5. Ze is perfect voor Harry want... ze heeft de poshy kledingstijl van Kate en co al volledig onder de knie! 

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-14

Misschien komt het omdat ze sinds een dikke vijf jaar in de rol van advocate kruipt, of misschien heeft ze gewoon een voorliefde voor understated chic, maar Meghan gaat eigenlijk door het leven als een voor een benefiet opgemaakte royal. (Maar dan wel een coole.)

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-13

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-12

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-15 meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-11

6/

6. Ze is gemààkt voor Harry want... ze is een diehard tennis fan! 

meghan-markle-21

Weet je nog hoe ongemakkelijk de ontmoeting tussen Kate Middleton en Serena Williams achter de schermen bij Wimbledon verliep? (We hebben het allemaal op Snapchat staan, oh wat houden we van die app!) Met Meghan gaat het er alvast een pak gezelliger aan toe: ze is besties met de Amerikaanse tennisster! Zelf is ze ook een begenadigd speelster en siert ze maar al te vaak de tribunes van grote toernooien, uiteraard gekleed als was ze de derde Middleton zus. Meant. To. Be.

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-4

7/

7. Harry zal het haar vergeven dat ze al eens getrouwd was. 

schermafbeelding-2016-11-03-om-16-25-58

De prins heeft er tenslotte zelf ook al een paar serieuze relaties op zitten. Meghan gaf in 2011 haar jawoord aan filmproducer Trevor Engelson tijdens een romantisch trouwpartijtje in Jamaica. Nog geen twee jaar later bleek het sprookje echter voorbij, zou ze ondertussen klaar zijn om opnieuw de stap te wagen?

8/

8. Ze is perfect voor Harry want... ze adopteerde haar honden in het lokale dierenasiel.

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-3

Meghan laat zich niet vangen door de lokroep van fluffy puppy's en geeft oude honden maar al te graag een nieuw leven. Haar honden Bogart en Guy redde ze uit het dierenasiel. Prins Harry van zijn kant zet zich in voor het lot van neushoorns, olifanten en leeuwen in Afrika. De perfecte beestenboel, toch?

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-2

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-1

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie

9/

9 Even terug naar haar blog: die is best wel cool!

Niet alleen deelt ze er haar workout- en beauty geheimen -Meghan is afkomstig uit LA dus a healthy lifestyle it is!- ze doet er ook al haar globetrotter tips uit de doeken -en die zijn uitgebreid. De Amerikaanse heeft een hart voor reizen en verzamelt de leukste foto's van haar uitstapjes: straks eentje in Buckingham??

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-40

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-41

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-42

Nam ze deze foto -tien weken geleden- in het bijzijn van Harry?? meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-44

Ow, en leuk extraatje: ze heeft haar eigen kledinglijn!

meghan-markle-prins-harry-prince-affaire-kate-middleton-prins-george-nieuwe-liefde-verliefd-relatie-32

Het ziet er dus naar uit dat Harry de vrouw van zijn leven heeft gevonden, maar geen nood: hier zijn nog vijf knappe prinsen om aan de haak te slaan!