Cara Delevingnes eerste boek is uit en dit is het verrassende thema

Gepubliceerd op 15 maart 2017 door Isabelle
Cara Delevingnes eerste boek is uit en dit is het verrassende thema

Cara Delevingne Het Model is niet meer. De Britse keert het catwalkbestaan dit jaar resoluut de rug toe en concentreert zich op een carrière als actrice en... auteur! 

De 25-jarige verraste dinsdagavond vriend en vijand door de release van haar allereerste boek aan te kondigen op Instagram. Geen autobiografie echter voor het meisje dat reeds zoveel meemaakte in de modewereld, wel een fictief coming-of-age verhaal over een groep tieners. In Mirror Mirror proberen Red, Leo, Naima en Rose hun mannetje te staan op school en doorheen heel wat relatieperikelen, maar dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht... -"pauze voor dramatische stilte," zoals Delevingne het zelf verwoordt. Het is geen geheim dat het voormalige model zelf met verschillende psychische stoornissen te kampen kreeg tijdens haar tienerjaren, dus iets zegt ons dat ook haar personages die richting uit gaan. Benieuwd naar de cover van het boek? Je ontdekt het hier, alsook de volledige beschrijving door Cara herself:

Ook zo nieuwsgierig? Je kan het boek via deze link alvast in pre-order bestellen!

Cara Delevingne is trouwens lang net de enige starlet die zich aan fictie waag. Niemand minder dan Kendall en Kylie Jenner gingen haar voor met een verhaal over een tweeling die moet overleven in een dystopische toekomst -de illustraties ervan werden trouwens door de Belgische Louise Mertens verzorgd!