Gezonde hotspot in Gent: koffiehuis Madam Bakster

Geüpdatet op 17 oktober 2017 door ELLE België
Gezonde hotspot in Gent: koffiehuis Madam Bakster

Gezonde lekkernijen? Yes please! Madam Bakster serveert desserts die je kan smullen zonder schuldgevoel. In haar Gentse koffiehuis kan je terecht voor een gezond en gezellig hapje en drankje. 

Madam Bakster ging van start als een online bakkerij en nu tilt de student-onderneemster haar initiatief naar het volgende stadium. Ze opende haar nieuwe koffiebar op 27 januari in de Brabantdam om ook fysieke aanwezigheid te creëren.

Je kan er terecht om guiltfree te smullen en heerlijke versgemalen koffie te drinken. Haar cappuccino maakt ze met zelfgemaakte melk van amandelen en hazelnoten. Alles wat rondgaat in het koffiehuis is dan ook volledig plantaardig. De desserts worden bereid zonder melk, eieren, tarwe of boter, maar daardoor gaat de smaak zeker niet verloren! Je hoeft je dus niet langer schuldig te voelen als je de taarten en verwennerijen naar binnen werkt. Het koffiehuis biedt taarten en zoetigheden aan met havermout, avocado, noten, dadels en kokosolie. De Citroen-Avocado taart is dé specialiteit: de avocado zorgt voor een romige smaak en de citroen maakt het geheel lekker fris.

madam_bakster_koffiehuis_1

Nog een leuk weetje: het interieur werd helemaal ontworpen door beginnende architecten!

(Lien Egghe)