De Spa B’O Resort**** in Normandië, door Elodie van de blog ‘Love & Tralala’

Geüpdatet op 1 februari 2018 door ELLE België
De Spa B’O Resort**** in Normandië, door Elodie van de blog ‘Love & Tralala’

Untitled Document

 

B’O Resort**** Normandie

Ik ben begonnen met een bezoek aan Bagnoles-de-l’Orne. Een uur lang heeft een enthousiaste gids ons verteld over de stad en de mooie vakantiewoningen die men kan zien in de Belle-Epoque wijk.
Nadat ik onder de indruk was gekomen van het schitterende gebouw van de thermen, werd ik in het B’O Resort gecharmeerd door het onthaal en de vriendelijkheid van het personeel. Ik voelde me snel op mijn gemak in het kuurcentrum, dat gezellig oogt en op de natuur is gericht. Het extraatje van het B’O Resort is het immense woud rond het center, dat garant staat voor een gezonde lucht. In de apparthotel residentie was mijn studio ruim, proper en goed uitgekiend. Wat me hier het minst kon verleiden was het restaurant.
Ik spitste me dus toe op de behandelingen. Ik was echt in mijn nopjes met het wellnesscenter. Wat me opviel was de kwaliteit van de behandelingen en de vriendelijkheid van het personeel. De meest memorabele behandeling was een massage met het hoofd tussen de sterren. Gedurende 1.20 u werd ik gemasseerd met olie, met rek- en wiegelmanoeuvres, en dat alles in een zachte en warme sfeer. Het was echt zalig. Ik was zodanig ontspannen dat ik enkele keren bijna in slaap viel! In het thermale center heb ik van de ontspanningszaal geprofiteerd om een boek te lezen, iets waar ik gewoonlijk geen tijd voor heb.
Tot slot mag ik zeggen dat ik drie ontspannende dagen heb beleefd in het B’O Resort in Normandië. Ik was afgemat gearriveerd, maar ik ben volledig ontspannen en uitgerust vertrokken. Het was een echt zen-moment!

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.