Nieuw in Antwerpen: Burgers & Booze

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door Maud Nujar
Nieuw in Antwerpen: Burgers & Booze

Burgers & BoozeOp 27 oktober opende Burgers & Booze haar deuren op een steenworp van het Koninklijke Museum van Schone Kunsten. Zoals de naam verraadt, kan je hier terecht voor een stevige burger met bijpassende drankjes. Wat de naam niet verraadt is dat dit eenvoudige concept naar een hoger niveau wordt getild…

Specialiteit van het huis: de White Lie burger met Black Lie cocktail.

Deze volledige zwarte hamburger heeft een uitgesproken smaak met onder andere zwarte camembert brie, sjalotjes en een mosterdsaus –de perfect gebakken verse rundshamburger die zijn natuurlijke kleur mag houden, wordt ook niet vergeten! Uiteraard staan er ook niet-zwarte hamburgers op het menu voor zij die het liever wat traditioneler houden.

Ook de 'booze' is iets hoogstaander dan een standaard pintje. Cocktails van niveau worden hier ter plaatse geshaket en gestirred. De Black Lie is een cocktail op basis van Bourbon en amandel die perfect bij de zwarte burger past. Ook de G&T staat hier met verschillende versies op de kaart.

Black burger door Burgers & BoozeDoor Maud Nujar, Community Manager van Yelp voor Antwerpen, de online stadsgids voor Antwerpen.