Geniet van een exclusieve afterwork met Gin Mare en de chef Marcelo Ballardin

Gepubliceerd op 10 november 2023 door ELLE Partner
Geniet van een exclusieve afterwork met Gin Mare en de chef Marcelo Ballardin ©Gin Mare

Gin Mare nodigt alle ginliefhebbers uit om hun nieuwe gin met mediterraanse vibes uit te proberen tijdens een exclusieve afterwork in Mix Brussels op 14 november. Mixologisten uit heel België en de sterrenchef Marcelo Ballardin zorgen er voor culinaire verwennerij op maat.

Gin Mare wil ons meenemen naar de Middellandse zee. Het herinnert ons aan de unieke aroma’s van citrusvruchten, de indrukwekkende uitzichten en de levendige kleuren van het eiland Capri. Gin Mare wordt gemaakt met bergamot, citroen en de vier belangrijkste botanische planten: Arbequina olijven, rozemarijn, tijm en basilicum. Dankzij de authenticiteit en de verfrissende citrusvruchten brengt Gin Mare de mediterraanse smaken en geuren helemaal tot leven.

De Gin Mare distilleerderij ligt in een oud vissersdorpje tussen de Costa Brava en de Costa Dorada. De gin wordt vervaardigd volgens traditionele mediterraanse technieken. Dankzij de verfijnde maceratie en een eigen distillatie komt elk ingrediënt volledig tot zijn recht bij elke slok.

©Gin Mare

BLIK NOG EVEN TERUG OP DE ZOMER MET GIN MARE

Beleef op 14 november een unieke avond in mediterraanse sferen. De beste Belgische bartenders en Marcelo Ballardin, chef van de restaurants Oak en Door 73 in Gent, zorgen ervoor dat de gasten niks tekortkomen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt! Schrijf je in om aanwezig te zijn op dit exclusief event.

Ik schrijf me in!

Marcelo Ballardin verwent ieders smaakpapillen met culinaire hoogstandjes rond de basisingrediënten van Gin Mare: olijven, tijm, basilicum en rozemarijn. Mixologisten Ran Van Ongevalle van Bar Ran, Nicolas Miraeus van Marigold, Nicolas Vignals van Confessions en Valentin Norberg van Alfonse (Botanical by Alfonse, Alfonse Caravan-Bar en Liquorette by Alfonse) staan op hun beurt te popelen om de perfecte cocktail te maken bij elk gastronomisch gerechtje.

Ze brengen er de kunst van cocktails en gastronomie samen zodat gasten kunnen genieten van een unieke en onvergetelijke ervaring.

Waar? Mix Brussels, Vorstlaan 25/1, 1170 Watermaal-Bosvoorde

Wanneer? Dinsdag 14 november

Programma? Van 18.00 uur tot 22.00 uur: Cocktailbar, muziek en fingerfood

We hebben nog meer goed nieuws! Op 15 november is iedereen uitgenodigd voor een tweede afterwork. Inschrijven is dan niet nodig.

©Gin Mare

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Gin Mare.
ginmare.com

LEES OOK:
How to: zo tover je je dressing om tot capsule wardrobe
Hoe was het? De masterclass ELLE x Tommy Hilfiger in Brussel
Quiz: beoordeel de kwaliteit van je slaap en ontdek welk type slaper je bent