ROJI opent een zomerterras aan de Schelde

Geüpdatet op 9 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België Foto’s: ROJI
ROJI opent een zomerterras aan de Schelde

Het Japans restaurant ROJI opent voor de tweede keer een zomerterras. Je kan er genieten van sushi en fingerfood met zicht op de Schelde en het MAS.

Na een succesvolle eerste editie opent het Antwerps restaurant ROJI opnieuw een zomerterras. Deze keer kozen ze voor een locatie aan de Schelde. Een adresje dat je zeker niet mag overslaan als je Antwerpen bezoekt.

Zon, zand en de Schelde

Bij de eerste editie in 2021 verhuisde ROJI tijdens de zomermaanden naar het Noorderterras. Nu kiezen ze voor Maison Mason gelegen op de Tavernierkaai. De locatie biedt een prachtig uitzicht op de Schelde en het MAS. Bovendien is er zowel een overdekt terras als een terras op zand. Perfect voor elk weer en ideaal om een zomers gevoel te creëren.

Terras ROJI

Sushi en fingerfood

De kaart van het zomerterras zal grotendeels dezelfde zijn als die van het restaurant, met uitzondering van enkele nieuwigheden. Je zal er dus kunnen proeven van sushi en fingerfood uit de Frans-Japanse keuken. Daarnaast kan je er genieten van heerlijk verfrissende drankjes. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond komt er bovendien een DJ langs.

Sushi en fingerfood ROJI

Adres zomerterras ROJI

Het zomerterras van ROJI opent zondag 11 juni op de Tavernierkaai 1. Vanaf dan sluit het restaurant op de Koornmarkt tijdelijk zijn deuren tot na de zomer.

roji.be