Verouder twee keer minder snel met de nieuwe generatie verzorgingsproducten

Geüpdatet op 18 april 2023 door ELLE Partner
Verouder twee keer minder snel met de nieuwe generatie verzorgingsproducten ©Esthederm

We leven steeds langer. En dat is goed nieuws! Zeker als je weet dat onze huid zich kan aanpassen aan dat langere leven door de biologische robuustheid van de eiwitten in de huid te optimaliseren. Dat lukt met behulp van innovatieve en performante cosmetica, zoals het nieuwe Age Proteom Serum.

Eiwitten zijn, na water, het tweede bestanddeel van ons lichaam, maar wel de eerste bron voor een lang leven. De verzameling van alle eiwitten van een cel of organisme noemen we het proteoom. Dat ligt aan de basis van alle vitale functies van de huid. Aantasting van het proteoom is dan ook de voornaamste oorzaak van huidveroudering.

De genen zijn niet alles. De jeugdige uitstraling van onze huid is vastgelegd in haar proteoom.

40 JAAR ONDERZOEK

Noem het gerust baanbrekend: door in te werken op het proteoom kun je de huid langer jong houden. Een belangrijke ontdekking die ongetwijfeld een revolutie teweeg zal brengen in de cosmetica-industrie dankzij nieuw wetenschappelijk inzicht in huidveroudering.

De onderzoekslaboratoria van NAOS zijn erin geslaagd een actief bestanddeel te creëren dat de functionaliteit van het proteoom van de jonge huid kan herstellen. Deze gepatenteerde biotechnologie voorkomt onomkeerbare schade en herstelt een betere functionaliteit van al het cellulaire leven. Het verouderingsproces wordt zichtbaar en langdurig vertraagd.

EEN UNIEK EN UNIVERSEEL SERUM

Het Age Proteom Serum luidt een nieuwe generatie verzorging in, een nieuwe productcategorie. Door biomimetica werkt het serum in op de eigenschap van het proteoom om de gezondheid en jeugdigheid van de huid duurzaam te versterken. De formule is samengesteld op basis van een bijna onsterfelijk organisme dat in staat is tot weerstand en continu zelfherstel onder extreme omstandigheden. Het beschermt en versterkt alle eiwitten van de huid. Die krijgen hun optimale werking terug, en daarmee ook alle natuurlijke mechanismen om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Dit serum is echt uniek op de markt. De fijne, frisse en lichte textuur respecteert de pH van de huid en is gemakkelijk op te nemen in elke schoonheidsroutine, alleen of als aanvulling op een verzorgende crème. De soft-focus finish maakt de teint lichter, en de elegante geur met noten van zwarte pruim, roos en witte muskus bevat geen allergenen. Dit serum is in perfecte affiniteit met de huid en dringt snel in, voor een zacht gevoel vanaf het eerste gebruik. De galenische formule van deze nieuwe generatie staat in schril contrast met de waterige en filmvormende texturen van de klassieke serums. Het Age Proteom Serum voelt fluweelzacht aan en geeft een langdurig comfortabel gevoel. Het is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden, zowel preventief als corrigerend.

SHOP HIER

INDRUKWEKKENDE KLINISCHE RESULTATEN

Klinische tests bij 55 vrijwilligers tussen 42 en 65 jaar hebben aangetoond dat het Age Proteom Serum doeltreffend inwerkt op alle tekenen van veroudering, zoals rimpels, een fletse huid, een ongelijkmatige teint, verslapping van vezels en verlies van dichtheid. De onderzoekers stelden vast dat de huid vanaf 28 dagen (d.w.z. een volledige cyclus van huidvernieuwing) twee keer minder snel veroudert. Na 6 maanden gebruik zijn de resultaten spectaculair op alle tekenen van veroudering.

Institut Esthederm is een pionier in de verzorging van het huidproteoom. Het merk heeft nu zijn aanbod van professionele verzorgingen bijgewerkt: voortaan staan het Age Proteom Serum en de nieuwe proteodermische technieken centraal in alle verzorgingsprotocollen bij een schoonheidsinstituut.

Age Proteom Serum is verkrijgbaar bij de apotheek, parafarmacie en schoonheidsinstituten en op esthederm.be.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Institut Esthederm.
esthederm.be

Lees ook:
Het romantische verhaal achter de nieuwe Miss Dior Blooming Bouquet
Valencia, hotspot voor design en duurzaamheid 
Hotel Riga: waar luxe en historie hand in hand gaan