Restaurant Ciao in TheMerode Club is dé nieuwe Italiaanse hotspot in Brussel

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Clothilde Van Brussel en ELLE België
Restaurant Ciao in TheMerode Club is dé nieuwe Italiaanse hotspot in Brussel @instagramciaobrussels

Het Poelaertplein in Brussel is de thuisbasis van een nieuw culinair hoogstandje. Restaurant Ciao, gevestigd in de social club TheMerode, voorziet een traditionele en hedendaagse Italiaanse keuken, begeleid door chef-kok Isabelle Arpin en haar jonge team.

Ciao, een Italiaans restaurant in Brussel met een frisse en creatieve keuken, is gevestigd in het elegante en warme kader van de social club TheMerode. De maestro van de plaats? Isabelle Arpin, een in Frankrijk geboren chef-kok met een Belgisch hart. "Het was mijn bedoeling een restaurant te openen dat een springplank kon zijn voor jonge chef-koks, zodat zij zich konden ontwikkelen door mijn ervaring te delen" vertrouwde de chef-kok ons toe tijdens onze ontmoeting in het restaurant. Het restaurant ontvangt TheMerode clubleden voor lunch en diner, van maandag tot vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.30 tot 22.00 uur. Daarnaast zijn ook niet-leden zijn welkom, maar alleen 's avonds, van maandag tot vrijdag van 19.30 tot 22.00 uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ciao.Brussels (@ciao.brussels)

Ciao brengt de Italiaanse keuken naar de Louizawijk in Brussel

Het resultaat? Een menu bedacht door de chef en aangevuld met de knowhow van het jonge team in de keuken. Hier kunt u genieten van een kleurrijke Italiaanse keuken gebaseerd op eenvoud, versheid en seizoensgebondenheid. Vervolgens nemen de kwaliteitsproducten en verleidelijke specialiteiten onze smaakpapillen mee op reis door het land van Dante. Zo vinden we op dit nieuwe adres bijvoorbeeld verse pasta met Amalfi-citroen of Italiaanse visgerechten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ciao.Brussels (@ciao.brussels)

Adres: Poelaertplein 6, 1000 Brussel. Meer info via ciao-brussels.com

LEES OOK:

(Stagiaire Fleur Tollet)