Hotspot: The Avocado Show opent tweede vestiging in Brussel

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Lore Ginneberge
Hotspot: The Avocado Show opent tweede vestiging in Brussel The Avocado Show

Ook zo verzot op avocado's? In de nieuwe vestiging van The Avocado Show in Brussel kan je de hele dag terecht voor gerechten met het groene goud.

The Avocado Show in Brussel

‘The Avocado Show’, waar alles draait rond onze favoriete vrucht, heeft er sinds kort een tweede vestiging in Brussel bij. Na een eerste Belgische stop op de Anspachlaan kunnen liefhebbers nu ook terecht in de Louizawijk om te genieten van heerlijke avocado gerechten als ontbijt, brunch, lunch of diner. Het restaurant staat inmiddels bekend om z'n kleurrijke inrichting met héél veel millennial pink en nog meer planten. Dit succesrecept blijft behouden in de nieuwe hotspot. Je vleit er neer op roze bankjes en wordt omgeven door neonlichten en groene muren.

the avocado show brussel
The Avocado Show

"De Brusselaars lieten duidelijk blijken dat ze fan zijn van onze unieke avocadogerechten. Hun enthousiasme en liefde werkte zo aanstekelijk, dat we besloten om wederzijds te laten zien hoeveel liefde wij hebben voor de stad door een tweede vestiging te openen in het hart van Brussel.” Vertelt de trotse Julien Zaal, mede-oprichter en CEO van The Avocado Show. “Sinds we met The Avocado Show begonnen is onze missie om een glimlach op het gezicht van avocadoliefhebbers over de hele wereld te toveren en duurzame avocadoproductie te promoten. We zijn dan ook ontzettend enthousiast om die missie verder te mogen zetten met onze tweede vestiging in de historische hoofdstad.”

the avocado show brussel
The Avocado Show

Op het menu

Een vrucht zo veelzijdig als avocado smaakt van ontbijt tot avondmaal. Hier begin je de dag met een indrukwekkende stapel spirulina pannenkoeken of avocado's gevuld met gepocheerde eieren en zalm. Lunchen en dineren doe je met een poke bowl of een burger waar de broodjes op een Insta-waardige manier vervangen worden door avocadohelften. Zelfs het dessert en de cocktails bevatten een vleugje van het groene goud: van avocado-ijs tot een guaca mary. Als je dacht dat je huisgemaakte avocadotoast al het toppunt van verwennerij was, moet deze plek op je bucketlist!

MEER HOTSPOTS?