Shopping: alle mogelijke manieren om roze te dragen dit seizoen

Geüpdatet op 13 september 2022 door Lore Ginneberge
Shopping: alle mogelijke manieren om roze te dragen dit seizoenImaxtree

Er komt maar geen einde aan de millennial pink-trend, en waarom zou het ook? Roze is ontzettend veelzijdig en wordt alweer een grote hit dit seizoen. Hier tonnen inspiratie voor een roze look die zelfs in de wintermaanden kan.

Outfits waar je instant blij van wordt!

De musthave: een roze satijnen jurk

Combineer meteen twee trends ineen, want naast roze zit ook op lingerie geïnspireerde kleding al een tijdje in de lift. Met deze roze satijnen jurken ben je helemaal net-uit-bed-chic.

Zo combineer je roze met felle kleuren

Colourblocking wordt anno 2022 weer van onder het stof gehaald. Vergeten hoe dat precies werkt? Je combineert een felle kleur (in dit geval roze) met een andere, liefst complementaire tint. Prachtig met felgeel, blauw, paars of zelfs rood.

Zo draag je een roze kostuum

Een ander onmisbaar item in je garderobe is een roze broekpak. Voor dagen waarop je dat extra beetje #girlpower kan gebruiken, maar even goed als ultieme eyecatcher op een feestje.

Pink van kop tot teen

Selecteer je favoriete tint (fuchsia, millennial pink, babyroze...) en stel er een totale look mee samen. Makkelijker dan het lijkt, en de beste manier om in positieve sferen te komen.

Meer styling tips?