Hotspot: NUBIKK opent eerste Belgische boetiek in Antwerpen

Gepubliceerd op 24 november 2021 door Lore Ginneberge
Hotspot: NUBIKK opent eerste Belgische boetiek in Antwerpen NUBIKK FW21

Heerlijk, dat gevoel wanneer je een nieuwe boetiek spot in je favoriete shoppingwijk. De laatste toevoeging aan de Antwerpse Korte Gasthuisstraat is NUBIKK, het populaire Nederlandse schoenenmerk.

Midden in het historische centrum van 't Stad vestigde zich je een nieuwe parel naast de vele andere boetieks. Je kon de schoenen van NUBIKK al eerder scoren in ons land, maar met deze eerste Belgische flagshipstore wordt het aanbod (en de keuzestress!) fors uitgebreid.

NUBIKK
NUBIKK flagshipstore in Antwerpen

Nog niet bekend met NUBIKK? Het merk werd in 2012 opgericht door Daan Baeten in Waalwijk, de schoenenstad van Nederland. Baeten had een merk voor ogen dat comfort en stijl samenbrengt, onder andere dankzij lichtgewicht zolen die binnenin gewatteerd zijn. Qua stijl leunt NUBIKK aan tegen luxemerken met een groot aanbod aan sneakers, laarsjes en derby's. De look is steeds uitgepuurd, waardoor je ze over de seizoenen heen kan dragen onder zowat elke outfit. En over outfits gesproken, sinds 2019 heeft het merk er een kledinglijn bij, helemaal in lijn met het comfort van de schoenen.

nubikk antwerpen
NUBIKK FW21 

De laarsjes, sneakers en loafers zien er niet alleen mooi uit, zo worden ze ook geproduceerd. Elk paar wordt handgemaakt in Portugal, rekening houdend met sociale standaarden, de lokale economie en de voetafdruk van de schoenen.

Zelf ontdekken? NUBIKK, Korte Gasthuisstraat 11, 2000 Antwerpen of via NUBIKK.com

LEES OOK: MARTINI opent tijdelijke pop-upshop in Antwerpen