Kerstmis 2021: 4 nieuwe thema’s om je kerstboom te versieren

Geüpdatet op 7 december 2021 door ELLE Partner
Kerstmis 2021: 4 nieuwe thema’s om je kerstboom te versieren

De eindejaarsfeesten staan weer voor de deur! Heb je wat inspiratie nodig om je boom dit jaar te versieren? Wij stellen 4 verschillende thema's voor waarmee jij je gasten deze Kerst van hun sokken blaast.

Zacht en warm

Laat je inspireren door de wonderlijke wintermaanden. Beeld je in dat je voor je raam zit met een tas warme chocolademelk in de hand terwijl je het sneeuwtapijt gadeslaat dat de buitenwereld heeft bedekt. Haal ideeën uit de koude wintertonen en combineer ze met de gezellige warmte van Kerstmis.

 

Terug naar de bron

Dit thema is een perfecte combinatie van het groen van de dennennaalden met hout, als een winterse wandeling in het bos. Zo zorg jij voor een rustieke sfeer in je woning. Voeg ook een vleugje glitter toe aan je decor. Gouden versieringen zorgen voor een feestelijke sfeer.

 

Traditionele Kerst

Rood en groen zijn de kerstkleuren bij uitstek als je kiest voor een traditionele versiering. Speel met leuke stofjes, fantasie-elementen en gouden accenten voor een cosy en chic effect. Oh, en vergeet zeker niet om wat lichtjes op te hangen!

 

Funky X-Mas

Zijn alle stijlen kerstversiering bij jou al eens de revue gepasseerd? Wij hebben nog wel een ideetje: ga dit jaar eens voor een funky stijl. Kies leuke versieringen uit die de aandacht trekken voor de vrolijkste Kerst ooit. Zowel jong als oud zullen hun glimlach niet kunnen onderdrukken!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met CASA.

CASA.COM

Lees ook :

3 nieuwe AOC Côtes du Rhône assemblagewijnen die je absoluut moet proeven

Hotel The Grand : Ontdek Amsterdam via de rode loper

20 deco-ideeën en recepten voor een onvergetelijk kerstdiner