Evian Resort, herbronnen aan de bron

Gepubliceerd op 1 juni 2021 door ELLE Partner
Evian Resort, herbronnen aan de bronELLE x Evian Resort

Het Evian Resort baadt in het groen van Haute-Savoie. Het is modern, elegant en biedt een ademenbemend uitzicht op het Meer van Genève.

Het is een unieke bestemming voor al wie van schoonheid houdt. Je verblijft er in een mythisch luxehotel, het Hôtel Royal***** of in het Hôtel Ermitage****, een authentiek en gezellig hotel. De twee hotelspa's, de Thermes evian®, het Kid’s Resort van meer dan 1000 m², de Evian Resort Golf Club met bijhorende Academy, La Grange au Lac (een van de mooiste concertzalen ter wereld) en het Casino van Evian maken het idyllische plaatje compleet.

Het Hôtel Ermitage, omringd door natuur

Het hotel is authentiek met een hartelijke sfeer en subtiele details die naar de natuur verwijzen. Dit charmeverblijf in Anglo-Normandische stijl telt tachtig elegante kamers en gezinssuites. Een plek met een ontspannen, vrolijke en open uitstraling, ideaal voor families en gezinnen. Suites, junior suites, gezinskamers... De beste aanbiedingen vind je op de reserveringspagina van de site van het hotel Evian Resort. (www.hotel-ermitage-evian.com)

De bron van alle evenwicht

Evian Resort
ELLE x Evian Resort

Het Evian Resort biedt een herbronning die geïnspireerd is op de natuur en de seizoenen. Ze vindt plaats in de twee spa's van de hotels (de Spa Evian Source van het Hôtel Royal en de Spa Quatre Terres van het Hôtel Ermitage). Bovendien vind je in de Thermes het enige zwembad ter wereld met natuurlijk mineraal evian®-water.
In de Spa Quatre Terres wacht je minerale rust, een vredige wereld waarin elk detail naar de omliggende natuur verwijst: de taupekleurige muren, de grijstinten van de keien, het antraciet van de leistenen vloer, de relaxatiesalon die baadt in natuurlijk licht en het delicate geluid van de waterval in het midden van de spa. Het absolute welzijn vind je bij de Soin Signature, waarbij weldadige klei wordt aangebracht met langzame bewegingen die diep inwerken op lichaam en geest. Je voelt je als herboren. De spa heeft negen verzorgingscabines (waaronder een duosuite), een sauna, hamam, verwarmd binnenzwembad met bubbelbad, buitenzwembad, fitnesszaal en relaxatieruimte.
De Spa Quatre Terres koos voor Olivier Claire als vast merk. Dat zijn doeltreffende schoonheidsverzorgingen op basis van zeldzame en waardevolle actieve bestanddelen. De spa gebruikt ook Phyto 5 voor de optimale kwaliteit van de klei en massageolie, en TooFruit, biologische en natuurlijke producten voor kinderen.

Kinderen zijn meer dan welkom!

Evian Resort
ELLE x Evian Resort

Kinderen van vier maanden tot vijftien jaar kunnen terecht in het Kid’s Resort. Daar is 1000 m2 aangepaste speelruimte voor alle leeftijden, rustzalen, een verkleedruimte, een uitgestrekte en beveiligde buitenspeelruimte, een multisportterrein, een verwarmd binnenzwembad met toezicht, workshops voor handwerk en een team met gediplomeerde en ervaren animatoren en animatrices.

Lekker tafelen, bistronomie en authentieke of gastronomische smaken maken dit zalige uitje helemaal af.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met het Evian Resort. 
evianresort.com

Lees ook
Is jouw stijl cheugy? Alles over de nieuwste tiktak term
Rochas transformeert de parfumwereld met haar nieuwste creatie girl
Sprintster liefde schoemaker over de perfecte schoenen en de Olympische spelen