Geniet van een mandje gevuld met overheerlijke Leonidas pralines

Geüpdatet op 15 maart 2021 door ELLE Partner
Geniet van een mandje gevuld met overheerlijke Leonidas pralinesELLE x Leonidas

De chocoladeliefhebbers onder ons staan al te trappelen van ongeduld… De eitjesjacht komt eraan! En bij Leonidas is hij zelfs al aangebroken. De Meester-Chocolatier onthult maar liefst 20 soorten paaseitjes en schattige chocoladefiguurtjes in de vorm van een eitje, konijntje, kip of klok…

We wachten niet op een speciale gelegenheid om onszelf te trakteren op zoete lekkernijen, maar Pasen geeft ons een extra excuus om onze voorraad aan chocolade in te slaan bij Leonidas. En dat komt goed uit, want geluk ligt voor het rapen bij de Meester-Chocolatier en de jacht op chocolade is geopend! Grote en kleine lekkerbekken kunnen met plezier hun mandjes vullen met heerlijke creaties van chocolade die de Belgische Meester-Chocolatier bedacht voor Pasen. Al deze lekkernijen zijn gemaakt van de beste Belgische chocolade, 100% pure cacaoboter, zonder palmolie, en met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten.

Om te beginnen zullen de fans van de onvergetelijke paaseitjes in de zevende hemel zijn.. Op het menu? 20 smakelijke eitjes met praliné, karamel, framboos, cuberdon, tiramisu, pistache, gepofte rijst of zelfs citroen. Het moeilijkste zal zijn te kiezen waar je je tanden eerst wil inzetten! En laat ons niet vergeten dat de grote familie van paaseitjes uitbreidt met een nieuwkomer… De laatste aanwinst? Het Gold-eitje gevuld met een gekarameliseerd hart en een goudkleurige ganache van blonde chocolade, verstopt onder een jasje van gemarmerde melkchocolade. Een verrassende smaak, heerlijk gekarameliseerd en knapperig, die je smaakpapillen volledig in vervoering zal brengen!

Kleine (of grote) kinderen zullen smelten voor de schattige chocolade paasfiguurtjes. Konijntjes, schaapjes, kippen en klokken worden voor de gelegenheid omgetoverd tot verrukkelijke chocoladefiguurtjes die de eitjesjacht nog leuker maken! Er zijn verschillende lenteverpakkingen beschikbaar in een frisgroene kleur en versierd met een kleine paashaas: een mooie ovalen doos, een klein metalen ei, een hoorntje of ballotins beschikbaar in drie formaten. Ontdek het volledige aanbod op over www.leonidas.com.