Wedstrijd: win een mandje gevuld met overheerlijke Leonidas pralines

Geüpdatet op 15 maart 2021 door ELLE Partner

Leonidas

Belangrijke boodschap voor alle chocolade addicts! Waag je kans en win een verrukkelijke mand gevuld met Leonidas-lekkernijen. Neem deel aan deze wedstrijd en vier Pasen zoals het hoort.

 

Geluk ligt voor het rapen bij Leonidas! Nu Pasen stilletjesaan dichterbij komt, onthult de Belgische Meester-chocolatier niet minder dan 20 soorten paaseitjes en schattige chocoladefiguurtjes. Alle lekkernijen zijn gemaakt van de beste Belgische chocolade, 100% pure cacaoboter en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, en altijd gegarandeerd zonder palmolie. Deze verrukkelijke creaties doen klein en groot smelten van plezier!

 

Liefhebbers van paaseitjes zullen blij zijn met de 20 voorgestelde smaken; soms klassiek, soms exotisch. Praliné, karamel, framboos, cuberdon, tiramisu, pistache, gepofte rijst of zelfs citroen worden dit jaar vergezeld van een nieuwe smaak: het paaseitje Gold. Met zijn gekarameliseerde hart, goudkleurige ganache van blonde chocolade en zijn jasje van gemarmerde melkchocolade, brengt deze nieuwkomer je smaakpapillen volledig in vervoering!

 

De kids kunnen met veel plezier hun mandjes vullen met schattige paasfiguurtjes in chocolade: konijntjes, schaapjes, kippen en klokken zijn verkrijgbaar in heerlijke melkchocolade. Zo wordt de jacht op paaseitjes nog leuker! Leonidas biedt ook mooie verpakkingen aan in een frisgroene lentekleur en versierd met een kleine paashaas, leuk om cadeau te geven of om jezelf een plezier mee te doen. Ontdek het volledige aanbod op Leonidas.com.

 

Win een prachtige mand gevuld met 900g paaseitjes, holle figuurtjes in de vorm van kippen en konijntjes en heerlijke schaapjes in melkchocolade. Beantwoord de volgende vraag en waag je kans:

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Leonidas.

www.leonidas.com

 

Lees ook:

De leukste looks voor jouw paastafel van 2021

15 ideeën voor makkelijke DIY paasdecoratie

Agenda: 6 Belgische Expo's die je niet mag missen