Slimmer afslanken met blijvend resultaat? Dit dieet maakt het waar

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Slimmer afslanken met blijvend resultaat? Dit dieet maakt het waarLignavita

Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je op een discrete manier gewicht verliezen? Kies voor Lignavita! De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van onze dagdagelijkse voeding.

Wat onderscheidt Lignavita van andere diëten?

Het Lignavita-voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten, maar evenwichtige porties van eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Er is geen sprake van een terugval, want dankzij het onderhoudsprogramma blijf je gezond en gemotiveerd bezig.

Slimmer slanker dus, met als bijkomend voordeel dat je geen spieren verliest en geen honger lijdt. Door weinig suikers en veel proteïne op te nemen gaat je lichaam namelijk in ‘ketose’, wat zoveel betekent als het verbruik van vetreserves als brandstof. Gevolg? Je verliest gewicht maar wint aan energie, en dat op een gezonde en veilige manier.

Hoe begin je aan de Lignavita-levensstijl?

Meer dan een dieet alleen, is Lignavita een levensstijl. Het programma bestaat uit drie doeltreffende gebruiksmethodes: er is het afslankprogramma, het onderhoudsprogramma en de algemene gezonde levensstijl.

Het afslankprogramma werkt op een onderbouwde manier in drie fases: de rode, oranje en groene fase. Waar je begint hangt af van je overgewicht en persoonlijke doelen. Stap voor stap worden bepaalde voedingsgroepen en ingrediënten toegevoegd, totdat je een blijvend, duurzaam voedingspatroon bekomt.

Afvallen op je eigen tempo

Lukt het je maar niet om een dieet vol te houden? Dan is dit misschien wel de ideale oplossing voor jou, want Lignavita hoef je niet alleen te doen. Een gespecialiseerde coach staat van bij het begin voor je klaar. Samen kiezen jullie het juiste programma om te starten en bepaal je eventueel een streefgewicht. Meer concreet krijg je ook uitleg bij jouw persoonlijke spier- en vetpercentages, bij de Lignavita-producten en bij het bereiden van recepten. Daarna ga je wekelijks langs bij je coach om de vooruitgang te bespreken. Is het tijd om over te schakelen naar een ander programma? Dan wordt je ook daarin opnieuw wegwijs gemaakt.

Startbox, Lignavita
Startbox, Lignavita

De startbox: jouw weg naar succes

Speciaal voor beginners zijn er de Lignavita-startboxen. Deze kickstart van tien dagen zet je op goede weg richting een blijvende gezonde levensstijl. Snel resultaat verzekerd!

Wat biedt de startbox? Eerst en vooral krijg je een persoonlijke coach die met jou het plan overloopt en je motiveert om vol te houden. Een onmisbare stap in de weg naar succes! De box is daarnaast gevuld met een reeks zoete en hartige Lignavita-producten die passen in het dieet. Bovendien maakt de startbox je leven makkelijker, want de handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes besparen je heel wat tijd en moeite.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten en je goede voornemens dit keer wél vol te kunnen houden, biedt Lignavita deze maand een speciale promotie op de startboxen. Van 27 januari tot 13 februari krijg je maar liefst 50% korting op jouw startbox bij de aan de actie deelnemende coaches. De ideale manier om kennis te maken met dit doeltreffende dieet, maar ook de uitgelezen kans voor Lignavita-fans om de producten en supplementen in huis te halen aan een kortingprijs.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Lignavita. 
lignavita.be

Lees ook: 

Getest door 50 lezeressen : een beschermende dagcrème met een intensieve anti-aging werking

Ik heb het gehad met rugpijn!

Vier Valenciaanse ontwerpers om in de gaten te houden