Hotspots: 3 nieuwe Brusselse bars om te ontdekken

Geüpdatet op 5 november 2019 door Lore Ginneberge
Hotspots: 3 nieuwe Brusselse bars om te ontdekken

Brussel beweegt! De continue stroom aan nieuwe adresjes is onmogelijk bij te houden, daarom wijzen wij je de weg richting de hipste bars van het moment.

Een eerste date, een girls night out... Voor elke avond hebben we een ander favoriet plekje.

Tigermilk

Middenin de hippe Kasteleinswijk in Elsene opende Tigermilk onlangs zijn deuren. De naam verwijst naar “leche de tigre”, een Peruviaanse marinade die hoort bij exotische visgerechten. Diezelfde exotische vibe vind je zowel terug in de gerechten als het interieur.

tigermilk hotspot brussel

Overdag kan je er lunchen, terwijl de bar 's avonds garant staat voor onbezonnen avonden met heerlijke cocktails op de tonen van afro-house of disco.

Adres: Baljuwstraat 46, 1050 Elsene

The Poet

Dichtbij het Brusselse Luxemburgplein vind je in het Renaissance Hotel deze gloednieuwe hotspot.  Je eet er van 's ochtends tot 's avonds met een beperkte biologische menukaart volgens het principe van food sharing.

hotel bar brussel adres nieuwe hotspots

Daarnaast drink je cocktails tot in de vroege uurtjes aan de reusachtige bar. Laat je vooral verrassen door het stijlvolle interieur en de ambiance die The Poet uitstraalt, ideaal voor een eerste date!

Adres: Parnassusstraat 19, 1050 Brussel

Ethylo

Ethylo is een cocktailbar van formaat, waar je alleen zorgvuldig gemixte creaties voorgeschoteld krijgt. Er hangt een gemoedelijke sfeer en het interieur is zowel elegant als huiselijk. Met een drankje en een goed gesprek kan je hier gerust een paar uurtjes vertoeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethylo (@ethylo_cocktailbar) op

Adres: Josse Impensstraat 2, 1030 Schaarbeek